Bilgisayar kapalıyken nasıl format atılır?

Dediğim gibi bilgisayar kapalıyken nasıl format atabilirim? Ekrana görüntü gelmiyor.

Başka bir bilgisayardan en az 4 GB olan bir USB'ye Windows 8.1 ya da istediğin bir sürüm yükle ve USB'yi bilgisayarına tak. BIOS ayarlarından USB'yi seç, hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atamazsınız. Sadece kasa sıkıntısız çalışıyor ve sadece görüntü yok desek tıklaman gereken yerleri göremeyeceksin ve yine atamayacaksın. Açıkçası görüntü olmadan atman zor. Ayrıca format atarsam görüntü gelir gibi bir düşüncen var ise bunun donanımsal bir arıza olma ihtimali de çok yüksek. En fazla içindeki diski başka bir bilgisayarda formatlayıp kendi bilgisayarına geri takarsan olabilir.

Başka bir bilgisayardan en az 4 GB olan bir USB'ye Windows 8.1 ya da istediğin bir sürüm yükle ve USB'yi bilgisayarına tak. BIOS ayarlarından USB'yi seç, hayırlı olsun.

Hocam görüntü yokken nasıl BIOS'tan USB'yi seçecek? :)

İlk olarak neden görüntü gelmiyor, buna bakmak lazım. Sisteminiz nedir?

Sistem bileşenleri nedir? Neler denediniz?

Sistem bileşenleri nedir? Neler denediniz?

RX 550
16 GB RAM
i5 3470

RAM'leri taktım yerlerini değiştirdim BIOS pilini 5 dk çıkardım ekran kartını söktüm temizledim başka HDMI ile denedim olmadı.
@Ayalmehmo Size açıklayayım, kısaca film izlemek için başka bir HDMI ile TV'ye kasayı bağladım ve ekran açıldı. TV'de ama biraz ekrana sığmıyordu. Ben de düzeltmek için görüntü ayarlarına girdim ve 3B ayarı vardı. Okumadan ona bastım ve ekran böyle bozuk gibi oldu değişik renkler çıktı. Sonra TV 3D ayarını açtı sonra ben de düzeltemedim ve monitöre tekrar ve ekran açıldı ama 3B ayarı yoktu. Ben de sonra yine TV'ye bağladım kasayı sonra ekran gelmedi. Siyahtı no Signal diyordu sonra tekrar monitöre taktım. Yine no Signal dedi. Ekran kartını çıkarttım RAM'leri çıkarttım BIOS pilini söktüm her şeyi yaptım ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyu anakarta takıp deneyebilirsiniz. İşlemcide dahili grafik birimi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı