O Oğuzhan Kalkan Centipat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4 13 Aralık 2019 #1 Selamun aleyküm arkadaşlar. Bigisayarımın kasa markası Power Boost. Tam detayını bilmiyorum. Arkadaşlar ön kapağında Power, reset, ve USB portları var kapağı çıkarmam gerek ama çıkamıyorum onların kablolarından dolayı nasıl çıkartacağım? Dosya Ekleri 20191213_172156.jpg 52,8 KB · Görüntüleme: 40 20191213_172123.jpg 59,1 KB · Görüntüleme: 33 20191213_172047.jpg 57,2 KB · Görüntüleme: 40 54.jpg 70,9 KB · Görüntüleme: 52
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bigisayarımın kasa markası Power Boost. Tam detayını bilmiyorum. Arkadaşlar ön kapağında Power, reset, ve USB portları var kapağı çıkarmam gerek ama çıkamıyorum onların kablolarından dolayı nasıl çıkartacağım?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.454 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 13 Aralık 2019 #11 Alperen Maçka dedi: Çok kez çıkardım ve tek nokta tutuyor. Genişletmek için tıkla... En az dört nokta tutar. Tasarımı yapanlar bir adet koyacak kadar salak değildir. Artı 0 Eksi
Alperen Maçka dedi: Çok kez çıkardım ve tek nokta tutuyor. Genişletmek için tıkla... En az dört nokta tutar. Tasarımı yapanlar bir adet koyacak kadar salak değildir.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 13 Aralık 2019 #12 Vavien. dedi: En az dört nokta tutar. Tasarımı yapanlar bir adet koyacak kadar salak değildir. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim kırmızı noktadan 6-8 adet bulunoyr. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: En az dört nokta tutar. Tasarımı yapanlar bir adet koyacak kadar salak değildir. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim kırmızı noktadan 6-8 adet bulunoyr.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.454 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 13 Aralık 2019 #13 Alperen Maçka dedi: Belirttiğim kırmızı noktadan 6-8 adet bulunoyr. Genişletmek için tıkla... Demek ki tek nokta değilmiş. Neden bu muhabbeti daha da uzatıyorsunuz? Başta dediğiniz şey konu sahibine nefes al demekten farksız. Zaten yapmış. Artı 0 Eksi
Alperen Maçka dedi: Belirttiğim kırmızı noktadan 6-8 adet bulunoyr. Genişletmek için tıkla... Demek ki tek nokta değilmiş. Neden bu muhabbeti daha da uzatıyorsunuz? Başta dediğiniz şey konu sahibine nefes al demekten farksız. Zaten yapmış.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 13 Aralık 2019 #14 Vavien. dedi: Demek ki tek nokta değilmiş. Neden bu muhabbeti daha da uzatıyorsunuz? Başta dediğiniz şey konu sahibine nefes al demekten farksız. Zaten yapmış. Genişletmek için tıkla... Cevaplarımı çarpıtmayınız. İşaretlediğim yerler tutuyor dediniz. Hayır gösterdiklerinizden sadece 1 tanesi tutuyor 3 adetten 1 tanesi dedim ben. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Demek ki tek nokta değilmiş. Neden bu muhabbeti daha da uzatıyorsunuz? Başta dediğiniz şey konu sahibine nefes al demekten farksız. Zaten yapmış. Genişletmek için tıkla... Cevaplarımı çarpıtmayınız. İşaretlediğim yerler tutuyor dediniz. Hayır gösterdiklerinizden sadece 1 tanesi tutuyor 3 adetten 1 tanesi dedim ben.
KS KS O Oğuzhan Kalkan Centipat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4 16 Aralık 2019 #15 Oğuzhan Kalkan dedi: Selamun aleyküm arkadaşlar. Bigisayarımın kasa markası Power Boost. Tam detayını bilmiyorum. Arkadaşlar ön kapağında Power, reset, ve USB portları var kapağı çıkarmam gerek ama çıkamıyorum onların kablolarından dolayı nasıl çıkartacağım? Genişletmek için tıkla... ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR ANAKARTIN VİDOSU ÇEKİP KABLOLALARI ÇIKARTIM KASAYA KAPAĞI 90 DERECE ŞEKİLDE GETİRİP FANLARI TAKTIM Artı 0 Eksi
Oğuzhan Kalkan dedi: Selamun aleyküm arkadaşlar. Bigisayarımın kasa markası Power Boost. Tam detayını bilmiyorum. Arkadaşlar ön kapağında Power, reset, ve USB portları var kapağı çıkarmam gerek ama çıkamıyorum onların kablolarından dolayı nasıl çıkartacağım? Genişletmek için tıkla... ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR ANAKARTIN VİDOSU ÇEKİP KABLOLALARI ÇIKARTIM KASAYA KAPAĞI 90 DERECE ŞEKİLDE GETİRİP FANLARI TAKTIM