Bilgisayar Kesiliyor

Flanker

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2014
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar eski bilgisayarım açıldıktan biraz sonra kesiliyor tamamen kapanıyor daha sonra düğmesine bassam bile açılmıyor fişi çekip taktıktan sonra basınca açılıyor fakat sonuç hep aynı biraz açık kaldıktan sonra kesiyor açık kalma süresi her seferinde değişiyor bazen daha açılmadan bile kesilebiliyor. İki bilgisayarcıya götürdüm ikiside sorunu bulamadı size de bir sormak istedim sizce neyden kaynaklanıyor olabilir?

@Recep Baltaş
 
Son düzenleme:
Sorunu nasıl bulamıyolar hayret.İşlemci sıcaklığına baktınızmı hiç ısınınca kapanıyor olmasın bide açıldıktan kaç dakika sonra kapanıyor ?
 
Bilgisayarın iç temizlik zamanı gelmiş. Yapabiliyorsan kendin yap. Bilmiyorsan internette birçok video bulabilirsin. Temizlikten sonra birde işletim sistemini sıfırdan kur formatla yani.
 
4 farklı psu denedim bilgisayarı temizledim formatta attım ama sorun çözülmedi arkadaşlar yine de yardımlarınız için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı