Bilgisayar koltuğu önerisi

Sırt kısmı fileli olan son 1 yıldır popüler olan koltuklar sırtı çok iyi kavramaktadır. Gözlemlerime göre de terleme yapmıyor. Bence omurganıza göre bir koltuk deneyip almalısınız.

Benim denediğim fileliler güzel değildi zaten ben de çok sıcak değilim fileli koltuklara karşı. Sizin internetten öneriniz yok mu ? Bi de bu haftasonu İkea'ya gideceğim olmazsa linklerdekilerden sipariş vereceğim. Siz hangisini beğendiniz linklerdekilerden?

Öncelikle yukarıdaki arkadaşları aldırma sen :) Para verilecekse de koltuğa verilir.
Sağlıktan daha önemli ne var ?
Ben 650 lirayı bir direksiyon setine verebiliyorsam bir koltuğa 300 lirayı kesinlikle çok görmem.
Diğer harcamalar huzuri harcamadır ama bu bir ihtiyaçtır.
100 liraya aldığın koltuğun bir faydasını görmezsin, kafanı bile yaslayamazsın.

Eğer amacın ders çalışmak veya bilgisayarda uzun zaman geçirmek is ortopedik bir koltuk önereyim. Kafa ve belini çok rahat ettirecek tarzda koltuklardır bunlar.
Ne terleme yaptırır ne de başka şey.

Ayrıca bazı koltukların tasarımı çok şıktır ama özellikleri kısıtlıdır. Bel kısmı geri gelmiyor olabilir, geliyor olup da sabitlenmiyor olabilir.
Örneğin benim koltukta koltuk yukarı doğru eğim alabiliyor ama sabitlenmiyor. Bu bir eksidir mesela. Tabi basit bir sorun, kendi eklentilerimle çözüm onu o dakika :)

Ben ferrari model koltuk seçtim çünkü G27 alacaktım. Ki şuan aldım G27'yi. Set oldu yani.

Yukarıdaki yorumda yazdığın koltuk 300 TL ancak yazın sana yaşatacağı eziyeti şimdiden söyleyeyim. Ter le te cek.
Ben de o koltuğu almak üzereydim ancak almadım. Deri malzeme kullanıldığı için çıplak tenle oturduğun gibi su olacaktır orası :)
Ama mesela benim koltuğumun oturak ve sırt kısmı hava alan sünger yapıda, terletmiyor.

Artstar Fileli Yönetici Koltuğu - Ofis Kırtasiye ve Büro - Hepsiburada.com
Bu tarz bir koltuk ile bel ve boyun bölgen ciddi anlamda rahat eder.

Fileli koltukların açıkçası tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. Elimde olsa senin koltuktan hüç düşünmeden alırdım abi ama hiçbir yerde bulamadım son olarak bu hafta sonu İkea'ya gideceğim oradada bulamazsam o koltuğu artık başka koltuklara yöneleceğim. Abi sen 300 Tl'lik koltuktan bahsetmişsin bi de ilk dediğim koltuk var o koltuk baya rahat gibi görünüyor tasarımında gayrt şık. Sence o koltuk nasıldır ?

Tasarımı hoş olmayabilir ancak rahatlıkta benim koltuğu rahatlıkla alt eder.

İlk baktığın koltuk 1. sınıf deriden üretiliyor. Bu terletmeyeceği anlamına gelmiyor :) Sadece deforme olmaya karşı daha dayanıklı olduğunu gösterir.
Yinede kötü bir koltuk değil. Terleme olayını kafana takmıyorsan alabilirsin.
Elbiseli oturduğunda terletme yapmaz ancak çıplak tenle sıkıntı yaratacağı kesin.

Çok kararsız kaldım şimdi. 350 Liralık koltuk güzel ama fiyat biraz fazla gibi ve evde kullanım için de biraz büyük gibi o yüzden 2. koltuk benim için daha ön plana çıkıyor. Zaten ben genelde elbiseyle duruyorum. Ama yine de son kararı İkea'ya gidip vereceğim.

350'lik biraz daha göze hitap ediyor.

Sen yinede dediğimi yap, tüm özelliklerini kontrol et. Bel kısmı geriye gelmiyorsa o koltuğu görmeden geç derim.
Mesela bu iki koltuğun kollukları oturak ve sırt kısmını birleştiriyor. Bu demek oluyor ki bel kısmı geri gitmiyor.

Bu ikisi arkaya doğru esniyor olmalı, geri doğru esnedikten sonra sabitlenebiliyor mu kontrol et. Yoksa pek anlamı olmuyor.
350 lira verip de geriye yaslanamamak pek iyi olmaz.

Örneğin benim koltukta koltuk yukarı doğru eğim alabiliyor ama sabitlenmiyor. Bu bir eksidir mesela. Tabi basit bir sorun, kendi eklentilerimle çözüm onu o dakika :)
Bu arada abi yukarı doğru eğim alabiliyor dediğin şey geriye doğru hareket etmesi mi? Ayrıca sorunu nasıl çözdün anlatır mısın hatta mümkünse resim de koyar mısın ?

Daha ekonomik, plastik sandalye de olmasın dersen rattan koltuğu öneririm. Hem şık, hem ucuz. Rattan koltuklar içerisinde kullanılan cam elyaflı ham madde sayesinde, çok daha fazla sağlam ve dayanıklıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı