Hocam SSD'den dolayı kurtarmıyor.
Hocam SSD yükseltilebilir ancak işlemci yükseltilemez öyle değil mi?
Hocam SSD'den dolayı kurtarmıyor.
Tam olarak bilmiyorum.Hocam SSD yükseltilebilir ancak işlemci yükseltilemez öyle değil mi?
Tam olarak bilmiyorum.
Değerlendireceğim. Teşekkür ederim.Hocam 128 GB SSD şimdilik iş görür ileride yetmez ise istediğiniz boyutta bir SSD takabilirsiniz. Yani demek istediğim sadece SSD'si yüksek diye daha zayıf işlemcili bir laptop tercih etmeyin.
Sadece dizi film vs için tablet de düşünebilirsiniz.
![]()
iPad 8.Nesil Wi-Fi Uzay Grisi MYL92TU/A 32 GB 10.2" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
iPad 8.Nesil Wi-Fi Uzay Grisi MYL92TU/A 32 GB 10.2" Tablet arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam şu anda stok sıkıntısı var aceleniz yoksa sonradan toplayabiliriz.Değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
@AXCHNEER hocam bilgisayar konusunda yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bir masaüstü olacak?
Param yattığı anda paraya acımayacağım. Direk bilgisayara gömeceğim. Tabii bir miktarını kişisel ihtiyaçlarım için alacağım. APU sistem midir ne halttır bilmiyorum öyle yapabilme şansımız var mı?Hocam şu anda stok sıkıntısı var aceleniz yoksa sonradan toplayabiliriz.
Değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
@AXCHNEER hocam bilgisayar konusunda yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bir masaüstü olacak?
Her şey hazır. Sadece kasa5000TL bütçe ile zor bilgisayar toplarsın.Monitör dahilse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.