Arkadaşlar, ben de 9. sınıftan beri ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği istiyorum diye bas bas bağırıyordum, nedenini de bilgisayar başında olmayı sevmek sanırdım fakat daha sonra anladım ki çok fazla oyun oynamayı sevdiğim için istiyormuşum bu mesleği. (Hala oynarım ayrı mesele) Neyse lise sonda bilgisayarı bıraktım ve derslere odaklandım iyice, ama gördüm ki hala Bilgisayar Mühendisliğini tek meslek olarak görüyordum, puan da iyi gelince bastım Bilkent Bilgisayarı. Şuan mutlu muyum, evet çok mutluyum bölümümden ve üniversitemden. Şuan bir kulüpte koordinatör olarak çalışıyorum, iş hayatında yardımcı olabilecek kontaklar kuruyorum ayrıca Java dilinde bir şeyler yazabiliyorum. (Üniversiteye girerken hiçbir dil bilmiyordum, isteğiniz varsa öğrenirsiniz zaten. İlk dili öğrenin gerisi kendiliğinden geliyor.) Oyunla bu mesleğin hiçbir ortak yanı olmadığını da unutmayın. Yani oyun oynamadan bilgisayarda birtakım işler yapabiliyorsanız, matematiğinize güveniyorsanız, masa başı çalışırım derseniz, araştırmaya meyilliyseniz, İngilizceniz de iyiyse yada kesin geliştiririm derseniz tatava yapmayın basın geçin.