Çözüldü Bilgisayar mühendisliği bölümü için MacBook Air M1 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

avogadro01

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu yıl bilgisayar mühendisliği bölümüne yeni başlayacağım. Bilgisayarım eski olduğu için yeni bilgisayar olarak MacBook Air M1 almak istiyorum. Öğrenme açısından sorun yaşar mıyım, yani hocalar Windows'da ders işlerken ben Mac de sorun olur mu ya da hocanın kullandığı program Mac de olmaması gibi durumlar sorun çıkarır mı? Oyun oynamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar bu yıl bilgisayar mühendisliği bölümüne yeni başlayacağım. Bilgisayarım eski olduğu için yeni bilgisayar olarak MacBook Air M1 almak istiyorum. Öğrenme açısından sorun yaşar mıyım, yani hocalar Windows'da ders işlerken ben Mac de sorun olur mu ya da hocanın kullandığı program Mac de olmaması gibi durumlar sorun çıkarır mı? Oyun oynamıyorum.
Arkadaşlarına hocalara sor hangi uyuglamaları kullanıyorlar sonra şu siteden uyumlu olup olmadığna bakabilirsin.

Bilgisayar ile M1 alacağın gün tanışacaksan alabilirsin.

Neresi F/P? Kardeş pahalı ürünleri.
İki kıyas yaptım.
1- Apple kendi işlemcisini ürettiğinden beri F/P olarak epey iyi hale geldi. Buradaki kıyas, eski Apple'a karşı yeni öz Apple.
2- Piyasadaki en iyi APU sistem.

Bunlara itirazınız varsa devam edelim.

İki kıyas yaptım.
1- Apple kendi işlemcisini ürettiğinden beri F/P olarak epey iyi hale geldi. Buradaki kıyas, eski Apple'a karşı yeni öz Apple.

Bunlara itirazınız varsa devam edelim.
F/P olarak benim için en iyi değil. Senin için en mükemmel olabilir.
Nedeni ARM olması.

Ne ekosistem ne yazılım ne profesyonel uygulamalar hakkında en ufak bir fikri olmayan birinden en fazla bu çıkar zaten.
Üretici olmak için herhangi bir Apple ürününe muhtaç değilim. Sen kendi profilindeki resmi hazır elde ettin diye de Apple en iyi olmuyor.

F/P olarak benim için en iyi değil. Senin için en mükemmel olabilir.
Nedeni ARM olması.
F/P olarak en iyi midir, değil midir? Böyle bir ikilemden bahsetmedim.
1- Eski Apple vs Yeni Apple

Neyse aynı şeyleri tekrar etmenin anlamı yok. Konu da bu değil zaten.

Üretici olmak için herhangi bir Apple ürününe muhtaç değilim. Sen kendi profilindeki resmi hazır elde ettin diye de Apple en iyi olmuyor.

Elbette değilsin Apple'ın hedef kitlesi ve müşteri kitlesi hakkında en ufak bir fikrin yok.
Profesyonel olarak medya işleriyle ilgilendiğinizde kullanmanız gereken programların bir kısmı sadece MacOS'da çalışıyor aynı şekilde iPhone için uygulama yapacaksanız bunu sadece macOS üzerinden yapabilirsiniz...

Elbette değilsin Apple'ın hedef kitlesi ve müşteri kitlesi hakkında en ufak bir fikrin yok.
Profesyonel olarak medya işleriyle ilgilendiğinizde kullanmanız gereken programların bir kısmı sadece MacOS'da çalışıyor aynı şekilde iPhone için uygulama yapacaksanız bunu sadece macOS üzerinden yapabilirsiniz...
Unity3D'den Apple'a oyun tasarlanmıyor mu?

Unity3D'den Apple'a oyun tasarlanmıyor mu?

App Store'a yükleyebilmen için Developer hesabın olması lazım onu da sadece Apple cihazlarından açabilirsin ayrıca ben oyundan değil uygulamadan bahsediyorum.
@riseofturkey Ergen ergen yorumlarını git başkasına yap biz markaları değil olanakları değerlendiriyoruz tek bildiğin oyun olduğundan anlayamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı