OmrFrka
Centipat
Daha fazla
Hocam ben de M.2 kullandım ve gayet de benim kullandığım ısınıyordu. Ben burada kendi deneyimim ile ilgili bir yorumda bulundum. Onun için MacBook tavsiye etmem. Kendi laptopumda aynı işlemleri yaptığım zaman da M.2 laptopuma göre daha fazla ısınmıştı. Gayet de dizimde o sıcaklığı hissedebiliyordum. Bilgisayar fiyatlarını da biliyorum zaten hocam her gün gelen yeni fiyatlar ile de şok geçiriyoruz. Ayrıca siz kuzenim daha bir yıldır yazılımcı diyorsunuz o zaman ben de size 10 yıla yakındır yazılımda çalışan amcamı örnek sunayım. Kendisi Windows'u Mac'e tercih eder ve kullanış, kullanım açısından da Windows'u tercih ettiğini söylemiştir. Mac'i çok spesifik durumlarda kullanıyor. Onu da zaten şirket sağlıyor. Madem bu konuda deneyim daha önemli o zaman bundan daha sağlam ve uzun bir deneyim görmedim ben çevremde. Daha iyi bir deneyim sizde var ise lütfen söyleyin![]()
Dediklerinizi tam anlayamadım hocam kendi laptomun M.2'ye göre daha ısınıyordu diyorsunuz, M.2'de ısınıyor dediniz önceki mesajınızda, ben size 1 yıldır yazılımcı demedim 1 yıldır M2 Air kullanıcısı dedim, kullanıcıların %90 Windows'tan MacOS'a geçiş yapınca eşekten inip ata bindim diyor, sizde tam tersi durum mevcut