Bilgisayar Oyunu Yapmak İçin İlk Hangi Yazılımı Öğrenmek Lazım?

Ubuntu tabanlı bir GNU / Linux dağıtımında Unity kullandım bir süre. Bence daha iyi çalışıyor. Fakat C# yazmak için environment i ayarlamak biraz sancılı. Visual Studio Code üzerinden çok sağlıklı kullanamadığım için Rider IDE 'sini kullanıyordum.

Bu arada eğer ciddi anlamda düşük sistemli bir bilgisayarınız varsa daha hafif oyun motoru kullanmayı düşünebilirsiniz. Godot Engine 'yi bu konuda başarılı buluyorum.

Bu eğitimi önerir misiniz ve sistemim Godot Engine’yi kaldırır mı?
Intel Celeron N2820
4 GB RAM

Bu eğitimi önerir misiniz ve sistemim godot Engine’yi kaldırır mı?
Intel Celeron N2820.
4 GB RAM.

Hocam yorumlar pek olumlu değil bence başka kurslara bakın. Çünkü dersi 1 yıl önce bırakmış bir şey eklemediği için sorunları çözmekte zorlanırsınız.

Hocam yorumlar pek olumlu değil bence başka kurslara bakın. Çünkü dersi 1 yıl önce bırakmış bir şey eklemediği için sorunları çözmekte zorlanırsınız.

Hocam benim sistemim düşük Unity kasar o yüzden tavsiye ettiğiniz C# eğitimi var mı Unity sonra öğrenmek istiyorum.

Değişkenler vb. şeyler var Matematik ile mi alakalı ve lise konuları mı?

Burayı okuyabilirsin.

Burayı okuyabilirsin.

Bunlardan hangisini önerirsiniz?

Bunlardan hangisini önerirsiniz?

ikincisini öneririm.Bir çok dilin temelini atmış olursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı