Bilgisayar programcılığı 2 yıllık bölüm nedir?

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum öncellikle, uzun uzun açıklamışsınız ağzınıza sağlık.
İlk metniniz içerisindeki 2 saatlik muhabbeti başka yerde yapmak isterim hocam varsa kullandığınız bir platform.
Maalesef güzel ülkem içerisinde birçok sistem okulun bize dayattığı veyahut iş hayatının yapmamazı söylediği şeylerle dolu. Pek fazla çıkış yolu yok benim gözümde bu yüzden her zaman ilk öncelik bir konuda bilgi alıyorsanız o konuyu bir merdiven olarak kullanmaktır. Asla tek bir kaynak bütün bilgiyi verecek diye değerlendirmemek lazım.
Ben müzik prodüktörüyüm, yakın yazılımlar aslında birçok yönde karmaşık. Hiçbir zaman tek bir kaynaktan öğretilmediğini bir konuda kendinizi sıkı bir şekilde geliştirdiğinizde anlıyorsunuz. Birçok dediğinize bu yüzden katılıyorum.
Yazılım hakkında bir takım bilgileri profosyeneller tarafından öğrenip, geri kalanı kendi çabamla öğrenmek istiyorum. Bunun üzerine yazılım okuyan dostumla beraber bir şeyler yapmak istiyorum. Yanı sıra farklı ticaret konularına girmek istiyorum. Şimdilik planım bu, askerliği de aradan çıkarmış oluruz bir süre.
Yorumlarınız için ben de ayrıca teşekkür ederim. Şimdiden yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Zaten bahsi geçen bu sektörde öğrenmek temel önceliktir ancak asıl ve bana göre en mahiyetli husus: öğrendiğiniz nitelikleri pratik zeminde uygulayabiliyor olmanızdır. Bu sebeple sizlere tavsiye olarak sunabileceğim şey: bahsi geçen disiplinde edindiğiniz tüm nitelikleri "Vaka Çalışması/Proje Çalışması" kapsamında uygulamaya çalışmanız; sanal ortamda sergilemeniz, özgeçmişinizde belirtmeniz ve bir kitabı/kataloğu anımsatacak şekilde somutlaştırmanızdır. (Hedefleriniz dahilinde dış kaynaktan eğitim önerilerine ihtiyaç duyarsanız eğer tavsiyelerde bulunabilirim)

2 saatlik muhabbete gelecek olursak, Technopat Sosyal'in kurallarına tam hakim olduğum söylenemez ancak bildiğim kadarıyla, muhabbetin konusunu konu başlığı şeklinde içeren yeni bir konu açarsanız müsait olduğum zaman dilimlerinde elbette ben de konuşmayı ve başkalarının düşüncelerini öğrenmeyi isterim. =)​

Son düzenleme:
yorumlarınız için ben de ayrıca teşekkür ederim. Şimdiden yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Zaten bahsi geçen bu sektörde öğrenmek temel önceliktir ancak asıl ve bana göre en mahiyetli husus: Öğrendiğiniz nitelikleri pratik zeminde uygulayabiliyor olmanızdır. Bu sebeple sizlere tavsiye olarak sunabileceğim şey: Bahsi geçen disiplinde edindiğiniz tüm nitelikleri "vaka Çalışması/Proje çalışması" kapsamında uygulamaya çalışmanız; sanal ortamda sergilemeniz, özgeçmişinizde belirtmeniz ve bir kitabı/kataloğu anımsatacak şekilde somutlaştırmanızdır. (hedefleriniz dahilinde dış kaynaktan eğitim önerilerine ihtiyaç duyarsanız eğer tavsiyelerde bulunabilirim)

2 saatlik muhabbete gelecek olursak, Technopat Sosyal'in kurallarına tam hakim olduğum söylenemez ancak bildiğim kadarıyla, muhabbetin konusunu konu başlığı şeklinde içeren yeni bir konu açarsanız müsait olduğum zaman dilimlerinde elbette ben de konuşmayı ve başkalarının düşüncelerini öğrenmeyi isterim. =)​

Tabii ki hocam tavsiyelere açığım her daim. Teşekkür ederim, müsait olduğum bir vakit elbet:) sağ olun.

Tabii ki hocam tavsiyelere açığım her daim. Teşekkür ederim, müsait olduğum bir vakit elbet:) sağ olun.
Dış kaynaktan eksiklikleriniz ya da hedefleriniz dahilinde Miuul Anasayfa isimli web sitesini kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim. Oldukça zengin içeriklere sahip olması sebebiyle detaylandırmada bulunmayacağım ancak en çok hoşuma gidenlerden birisi, eğitimin sonunda oldukça efektif proje çalışmaları/vaka çalışmaları sunulmasıdır. En nihayetinde tabi kendiniz incelemeniz ve kendinize uygun bir gelişim yolu belirlemeniz daha doğru olacaktır. Ek yorum olarak: harcanan zamanın ve paranın değdiğine inandığım ender ve yüksek nitelikli eğitim sitelerinden birisidir.

Dış kaynaktan eksiklikleriniz ya da hedefleriniz dahilinde Miuul Anasayfa isimli web sitesini kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim. Oldukça zengin içeriklere sahip olması sebebiyle detaylandırmada bulunmayacağım ancak en çok hoşuma gidenlerden birisi, eğitimin sonunda oldukça efektif proje çalışmaları/vaka çalışmaları sunulmasıdır. En nihayetinde tabi kendiniz incelemeniz ve kendinize uygun bir gelişim yolu belirlemeniz daha doğru olacaktır. Ek yorum olarak: harcanan zamanın ve paranın değdiğine inandığım ender ve yüksek nitelikli eğitim sitelerinden birisidir.

İlgi çekici bir site kesinlikle, bununla ilgileneceğim. Teşekkür ederiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı