Benimde tyt 40 civarı. Ayt 25 ancak konu konu gittiğim için normal. Bence çok geç olmadan Ayt başlasan iyi olur.TYT 30-35
AYT hiç yok o yüzden.
6 ayda sıfırdan başarabilirim umarım.
Benimde tyt 40 civarı. Ayt 25 ancak konu konu gittiğim için normal. Bence çok geç olmadan Ayt başlasan iyi olur.TYT 30-35
AYT hiç yok o yüzden.
6 ayda sıfırdan başarabilirim umarım.
Benim de TYT 40 civarı. AYT 25 ancak konu konu gittiğim için normal. Bence çok geç olmadan AYT başlasan iyi olur.
Benim de TYT 40 civarı. AYT 25 ancak konu konu gittiğim için normal. Bence çok geç olmadan AYT başlasan iyi olur.
Mezun musun ? Tyt hemen olacak bir şey değil ben senin yerinde olsam deneme analizinden sonra eksik olduğum konulara bakarım tyt de anca öyle artar çalıştığın takdirde şubat da etkisini görürsün ama bol soru tarzı bol deneme atman lazım. Ayt yi sıkıntı yapma tyt yi halledince ayt çalışınca kendiliğinden o da gelecektir.Hocam yetişmez diye aşırı korkuyorum.
Hocam 6 ayda TYT ve AYT yetişir mi? 2-3 aydır çalışıyorum ama hala TYT bitmedi.
Mezun musun? TYT hemen olacak bir şey değil ben senin yerinde olsam deneme analizinden sonra eksik olduğum konulara bakarım TYT de anca öyle artar çalıştığın takdirde şubat da etkisini görürsün ama bol soru tarzı bol deneme atman lazım. AYT'yi sıkıntı yapma TYT'yi halledince AYT çalışınca kendiliğinden o da gelecektir.
Yarın başla geç bile kalmışsın. Dershaneye gidiyor musun ?
Yarın başla geç bile kalmışsın. Dershaneye gidiyor musun?
Yetisir mi yetismez mi tartismayi birak basla calismaya. Illaki bir seyler degisir.Evet gidiyorum hocam AYT yetişir mi ki bu saatten sonra. Eşit ağırlıkta yetişmez vs diyorlar.
@372204
Yetisir mi yetismez mi tartismayi birak basla calismaya. Illaki bir seyler degisir.
Şu an başlamayanlar için tam zamanı bence gayet yetişir ama program yapıp ona göre hazırlan ipin ucu kaçınca yakalaması zor oluyor, anlayarak git konuları.Evet gidiyorum hocam AYT yetişir mi ki bu saatten sonra. Eşit ağırlıkta yetişmez vs diyorlar.
@372204
Şu an başlamayanlar için tam zamanı bence gayet yetişir ama program yapıp ona göre hazırlan ipin ucu kaçınca yakalaması zor oluyor, anlayarak git konuları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.