Bilgisayara format atılmıyor

Elliots

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma 2 gün önce GTA 5 modu yüklemiştim ve şu an bilgisayarımda ağır şekilde donmalar oluştu. Uygulamalar açılmamaya başladı. Mesela Valorant açılmıyor ve ayarlardan format atmaya çalıştığımda ise basılmıyor bile. Bilgisayar donuyormuş gibi oluyor ve 1 dk sonra düzeliyor ama hiçbir şekilde format atılmıyor ve 3 4 dakikada bir bu hatayı alıyorum.

1633711138862.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan format atılmaz. USB Belleğe Windows'u yükleyip ardından BIOS'a girip oradan da Windows yükleme ekranına geçiş yapıp formatı atacaksınız. En sağlıklısı odur.

Merhaba bilgisayarıma 2 gün önce GTA 5 modu yüklemiştim ve şu an bilgisayarımda ağır şekilde donmalar oluştu. Uygulamalar açılmamaya başladı. Mesela Valorant açılmıyor ve ayarlardan format atmaya çalıştığımda ise basılmıyor bile. Bilgisayar donuyormuş gibi oluyor ve 1 dk sonra düzeliyor ama hiçbir şekilde format atılmıyor ve 3 4 dakikada bir bu hatayı alıyorum.

Eki Görüntüle 1183963

Hocam GTA 5 ile birlikte tüm mod vs. dosyaları silin ve virüs taraması yapın düzelirse format atmayın eğer aynı kalırsa USB bellek ile temiz bir format atın.

Eki Görüntüle 1183963
USB ile sıfırdan format atın, ayarlardan atmanız hiç sağlıklı değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı