ilkayakifs
Hectopat
Tamamdır düzelttim klasör halinede koydum fakat bu linuxa tekrar girdiğimde linux sıfırlanmış gibiydi neden böyle oldu hocam?
Cunku Linux suan Live olarak calisiyor hocam. Suan kurulu degil aslinda, yaptiginiz degisiklikler her kapatildiginda sifirlanir kurmadiginiz surece.Tamamdır düzelttim klasör halinede koydum fakat bu linuxa tekrar girdiğimde linux sıfırlanmış gibiydi neden böyle oldu hocam?
sudo apt update && sudo apt upgrade
sudo mkdir /w /d
sudo mount /dev/nvme0n1p3 /w
sudo mount /dev/nvme0n1p6 /d
nemo /w
Tamamdır hocam.Cunku Linux suan Live olarak calisiyor hocam. Suan kurulu degil aslinda, yaptiginiz degisiklikler her kapatildiginda sifirlanir kurmadiginiz surece.
Su dosyalari halledebilirsek kurulumu tamamlayacagiz, oyle birsey olmayacak.
Yukaridaki mesaji guncelledim hocam.Tamamdır hocam.
Cunku Linux suan Live olarak calisiyor hocam. Suan kurulu degil aslinda, yaptiginiz degisiklikler her kapatildiginda sifirlanir kurmadiginiz surece.
Yeniden sistemi guncelleyelim:
Sonra:
Sonra dosyalarin oldugu klasoru bulun.Bash:sudo mkdir /w /d sudo mount /dev/nvme0n1p3 /w sudo mount /dev/nvme0n1p6 /d nemo /w
Yine böyle oldu hocam.Cunku Linux suan Live olarak calisiyor hocam. Suan kurulu degil aslinda, yaptiginiz degisiklikler her kapatildiginda sifirlanir kurmadiginiz surece.
Yeniden sistemi guncelleyelim:
Sonra:
Sonra dosyalarin oldugu klasoru bulun.Bash:sudo mkdir /w /d sudo mount /dev/nvme0n1p3 /w sudo mount /dev/nvme0n1p6 /d nemo /w
Evet hocam, yine klasoru bulun.
Klasörüde buldum sonraki adım neydi?
Klasore sag tiklayip ozellikler tusuna basin. Location kisminda yazani buraya yapistirin. SonraKlasörüde buldum sonraki adım neydi?
lsblk
yazip fotograf atin.Klasore sag tiklayip ozellikler tusuna basin. Location kisminda yazani buraya yapistirin. Sonralsblk
yazip fotograf atin.
Once bozuk dosyayi silelim.
sudo rm /d/C*.zip
sudo cp -r /w/Users/*lkay/Desktop/Cxellebss /d/
ls /d/*
yazin, fotograf gondermenize gerek yok. Dosyalar var mi diye kontrol edin.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.