Bilgisayara virüs bulaştı

ozan kaua

Hectopat
Selam. Başlığa ne koysam bilemedim ama bilgisayarıma virüs bulaştı. Sanırım e-postalarıma mesaj geliyor izinsiz giriş hatta Valorant hesabıma girmiş oynamış bir de AFK bırakmış 30 dakika ban yedim. Gerçi çalmamış önemli değil ama bir daha olur mu bilmiyorum ve biraz tırstım açıkçası. Virüs programı ile de taradım BitDefender ile sonra gene e-postama mesaj geldi ne yapacağımı bilemedim. Şifreleri hep değiştim.

Kaspersky ile taramanızı öneriyorlar genelde, onu bir deneyin.

Selam. Başlığa ne koysam bilemedim ama bilgisayarıma virüs bulaştı. Sanırım e-postalarıma mesaj geliyor izinsiz giriş hatta Valorant hesabıma girmiş oynamış bir de AFK bırakmış 30 dakika ban yedim. Gerçi çalmamış önemli değil ama bir daha olur mu bilmiyorum ve biraz tırstım açıkçası. Virüs programı ile de taradım BitDefender ile sonra gene e-postama mesaj geldi ne yapacağımı bilemedim. Şifreleri hep değiştim.
Bigisayarına tam tarama yaptıktan sonra ve hesap şifrelerini değiştirdikten sonra yapılabilecek bir şey kalmıyor bence. En son format atıp geçmelisin hocam kafana çok takma .

Kaspersky indirip taratın. Ardından iki doğrulamayıda açın. Şifre değişikliği yapmışssınız zaten. Tarama yaptıktan sonra yinede format atmanızı öneririm. Ayrıca indirdikten sonra interneti kesin.

Bigisayarına tam tarama yaptıktan sonra ve hesap şifrelerini değiştirdikten sonra yapılabilecek bir şey kalmıyor bence. En son format atıp geçmelisin hocam kafana çok takma.

Yine format öneren birisi gülmekten öldüm :D.

Ksc Free Full tarama çalıştır. İnternetle bağlantıyı kes o arada gidip şifrelerini falan değiştir.

Ne işe yarıyor hocam bu? Benim de işime yarayabilir. Bir de nasıl kulllanılıyor?
Hocam programın iddiası şudur ki; Zararlı yazılımları (virüsler falan) temizliyor, Windows'un sizi izlediği yazılımları ortadan kaldırıyor, gereksiz işe yaramayan Windows servislerini kaldırıyor. Kısacası zararlı yazılımları yok etmek ve bilgisayarı gereksiz şeylerden hafifletmek için oluşturulmuş bir script. Ben daha önce bu programa ihtiyaç duymadım fakat gerçekten çok işe yarıyor. YouTube'da kullanımı hakkında videolar bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı