Yine format öneren birisi gülmekten öldüm.
Ksc Free Full tarama çalıştır. İnternetle bağlantıyı kes o arada gidip şifrelerini falan değiştir.
Dediğin her şeyi yaptım 3 dosya sildi sadece umarım düzelir.
Arkadaşlar düzelmedi sürekli giriş yapılmaya çalışıyor bilgiseyarım kapalı olsuğu halde 6 gündür üniversitesideyim şifre değişiyorum ama gene giriş yapmaya çalışıyorlar giremiyorlar orası ayrı bir durum ama zorluyorlar her yerden tüm şifreleri 3-4 kez değiştim ne yapacağım bilmiyorum format atacağım artık yarın döncem ama bir yanım atmak istemiyor. Ne yapayım sizce.
Diğer insnaların dediği gibi kaliteli bir anti virüsle tarama yapın ve Görev Yöneticisi'ni açın hocam arkada bir uygulama ile sızarak sizinle dalga geçerler ismi anormal olan uygulamaların dosya konumuna bakarak görebilirsiniz ayrıntılı olarak ismi anormal olan uygulamalarda: [#w?\|-\}9[½$ gibi değişik semboller olur.
Hocam en kesin çözüm format. Ne yalan söyleyeyim antivirüs programları bana hiç güven vermiyor. Önemli dosyalarımı atıyorum hard diske format atarken de hard diske dokunmadan formatlıyorum tertemiz.
Hocam format at geç uğraşma boşuna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.