Bilgisayarcı akrabamdan azar işittim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hikaye gerçek değil, kafasından uyduruyor yukarıda yazmıştı "gerçek mi?" diye sormanıza gerek yok.
 
Arkadaşlar ben evde GTA Vice City oynuyorum malum RAM 2 GB. Eniştemler eve misafir olarak geldi sonra benim odama geldi kalk bilgisayardan robot gibi olmuşsun falan dedi. Benim gözlerim doldu çaktırmamaya çalışıyordum sonra bir bahaneyle dışarı çıktım. 10-15 dakika sokakta takıldım sonra eve geldim. Bilgisayarımın düğmesine bastım tepkime yok. Elektrikler mi gitti diye baktım o da yok. Kasanın içini açtım ekran kartım sökülmüş. Anneme söyledim dedi ki "eniştenin borcu var hiç parası yok biz de ekran şeyini verdik" dedi. Ben hem kızıyorum hem ağlıyorum tuhaf duygular içerisindeyim.
Hocam sizin enişte bilgisayarcıdan çok profesyonel hırsız olmuş gibi :D
 
Tam kapanmada bilgisayarımın yavaşladığını fark ettim ve format atmaya karar verdim. Nasıl atıldığını bilmediğim için eniştemin dükkanına gittim. 30 dakika kadar bekledikten sonra kasayı eve götürdüm ve kurulumu yaptım. Zula yükleyip oyuna girdiğimde aşırı derecede donduğunu fark ettim ve hemen ardından RAM miktarımın 8 GB'tan 2 GB'a düştüğünü fark ettim. O anki öfkeyle dükkana geri gittiğimde eniştem çayını yudumluyordu. Ben tam içeri girecekken telefonda birine bağırdığını duydum ve korktuğum için dükkanın dışında 15 dakika kadar bekledim. Sonra dükkana girdim ve durumu anlattım. Eniştem o anki sinirle "senin neyine yetmiyor 2 GB RAM?" diye bağırdı ve beni kovdu. Ben yolda ağlıyordum, eve vardığımda göz yaşlarımı sildim ve bilgisayarın başına oturdum.

Evet arkadaşlar, hikayenin devamı gelsin mi? Görüşlerinizi istiyorum.

Hocam siz şey değil miydiniz i7 sistem Fortnite açar mı diye konu açan galiba enişteniz sizi kazıklamıştı. Bana sizmişsiniz gibi geldi yanlışsam bu mesajı dikkate almayın.
 
Enişten seninle resmen dalga geçmiş. Ailenize ve çevrenize bu olayı anlatın. Bana böyle bir şey yapılsa çıldırırım resmen. Bir de borcu varmış şaka gibi ya. Polise gidip şikayet etmeyi falan denedin mi?

Düzenleme: Konu kurgu çıktı...
 
Babamın yanına gidip durumu anlattım. Babam eniştemi aradı neden böyle oldu dedi. Eniştemin meğer bilgisayar taksit borcu varmış ödeyemiyormuş ve siniri geçmemişti. O öfkeyle babama çok ağır konuştu. Babam üzüntüyle evi terk etti. Balkondan baktığımda evin altındaki taburede oturmuş ağlıyordu.
Hocam sizin PC'ye mi kaldı ödemek. :(
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı