Bilgisayarcı termal macun yeniler mi?

Aequitas233

Decipat
Katılım
2 Ocak 2023
Mesajlar
1.000
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sorum belli. Hep bir temizlettireceğim. Termal macun orada var mıdır yoksa sipariş mi verirler? Ne kadar tutar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kolay bir işlem 5mg termal macunu 1 paket termal macun parası alıyorlar kendin alıp temizleyebilirsin kasanı.
 
Arkadaşlar sorum belli. Hep bir temizlettireceğim. Termal macun orada var mıdır yoksa sipariş mi verirler? Ne kadar tutar?

Kendim o işin içindeyim mesleği kötülemek değil de Gaming kasa gelse bile en ölüsü 500 TL alıyor sürdükleri termal macun 1.3 1.5mk yani ısı iletkenliği olan su gibi sıvı termal macun sürüyorlar kendin alıp sürsen çok daha ucuza gelir ve kendin yaptığından daha iyi olur eğer güvenemem kendime bilgisayarcıya yaptıracağım diyorsan kendin aldığın macunu götürüp orada bekleyebilirsin sizin aldığınızdan süreceğiz deyip kendilerindeki macunu sürüyorlar. Açık konuşmak gerekirse birkaç kez beraber çalıştığım teknisyen arkadaşlar yaptı. YouTube'da videoları mevcut bakıp da yapabilirsin
 
Hocalarım laptop kendini kilitledi. Format attırcam üstüne gitmişken termal macun yeniletcem fanlarını da temizletcem. Hatta içini temizlettircem. Sıfır gibi olsun. Gideceğim yer tanıdık akrabamız. Yine sorun olur mu ?
 
Hocalarım laptop kendini kilitledi. Format attıracağım üstüne gitmişken termal macun yeniletcem fanlarını da temizletcem. Hatta içini temizlettireceğim. Sıfır gibi olsun. Gideceğim yer tanıdık akrabamız. Yine sorun olur mu?

Akraba diye güzel yapabilir ama akrabada olsa güven olacağını sanmıyorum iyikide bu mesleği öğrenmişim kendim yapıyorum çok aşırı zor bir şey değil o parayı vereceğine git güzel termal macun al kendin YouTube'dan pür dikkatle bakarak yap bozarım diyorsan yanında bekle elemanın senin aldığın termal macunla git.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı