Bilgisayarcının bilgisayardan anlamaması

• Konuyu başlatan Ybert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.446

Ybert

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Oturduğum bölgedeki bilgisayarcılar "format atarım temizlenir", "2 GB RAM daha takarsam Windows 10 jet gibi çalışır", "kasayı temizlersem sorun kalmaz" diyor. Yahu bende SSD bile yok, 10 yıllık 5400 RPM HDD var. Windows 10 sadece 4 GB RAM ile mi hızlı çalışır?

Bir kere ders içeriklerini izleyemediğim için babam sistemi götürdü bilgisayarcıya, bilgisayarı daha kötü etmiş. Ses gelmiyor.

Bazı bilgisayarcılar da her şeyi format sanıyor. Götürdüm, adam "bir format atarım sıkıntı kalmaz." dedi.

Oturduğum bölgedeki bilgisayarcılar "format atarım temizlenir", "2 GB RAM daha takarsam Windows 10 jet gibi çalışır", "kasayı temizlersem sorun kalmaz" diyor. Yahu bende SSD bile yok, 10 yıllık 5400 RPM HDD var. Windows 10 sadece 4 GB RAM ile mi hızlı çalışır?

Bir kere ders içeriklerini izleyemediğim için babam sistemi götürdü bilgisayarcıya, bilgisayarı daha kötü etmiş. Ses gelmiyor.

Bazı bilgisayarcılar da her şeyi format sanıyor. Götürdüm, adam "bir format atarım sıkıntı kalmaz." dedi.
Hatta parça bile çalıyorlar.

Her bilgisayarcıya güvenmeyin. FX 6300 işlemcimi FX 6100 ile değiştirmişti çakal bir bilgisayarcı. Anlamayacağım ya. Üstüne bakınca gitmiştim dükkana, işlemcileri sattığı yere koymuş işlemcimi. Dedim böyle böyle, yanlışlıkla karışmış işlemciler dedi. Ben inanmadım tabii, Google'dan yerini bulup yorum olarak yazdım. Yorumu kaldırmazsam beni dava edeceğini söylemişti bir de. Hem suçlu hem güçlü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı