Bilgisayarda antivirüse gerek var mıdır?

Geliştirici

Decipat
Katılım
31 Temmuz 2021
Mesajlar
1.014
Makaleler
1
Çözümler
1
Herkese selam. 4 GB RAM'e ve Intel Celeron N4020 işlemciye sahibim. Sizce bilgisayarımda antivirüs kullanmalı mıyım? Yoksa 1-2 haftada bir Hitman.Pro yazılımıyla tarama yapsam yeter mi? İyi sosyaller!
 
O sisteme antivirüs kurarsanız büyük ihtimalle sistemi camdan aşağı atmak kararı alacaksınız. Performansı düşürecektir.

Düzenleme: Ups, Celeron kelimesini görünce eski bir işlemci sandım ama 2019 çıkışlıymış. Performans bi' ihtimal düşmeyebilir de. RAM şüphelendiriyor bu sefer ama denemeye değer.
 
Virüsten en iyi korunan antivirüs, kullanıcıdır.
 
Arada bir format atman yeterli. Antivirüs programlarının ben performans kaybı olduğunu düşünüyorum. Hatta güncellemelerin bile Win 10 update bende kapalı.
 
Eğer ki PC'den anlayan ve benim gibi üst düzey bir şekilde linkleri kontrol eden ve indirdiğin dosyaları kontrol eden biriysen gerekmez fakat acemi ve böyle konularla ilgilenmeyen bir kullanıcıysan Kaspersky kurabilirsin. Hem hafiftir.
 
Herkese selam. 4 GB RAM'e ve Intel Celeron N4020 işlemciye sahibim. Sizce bilgisayarımda antivirüs kullanmalı mıyım? Yoksa 1-2 haftada bir Hitman. Pro yazılımıyla tarama yapsam yeter mi? İyi sosyaller!

Tercihinize bağlı. Bilgisayarınızı gayet güvenli bir şekilde kullandığınızı düşünüyorsanız gerek yok. Fakat antivirüs kullanmanızı şiddetle öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı