Bilgisayardan anlamayıp herkesin onun gibi olduğunu sanan insanlar

Blumber

Megapat
Daha fazla  
Bu resimlerde bir kişinin bilgisayar toplamak için facebook'ta attığı bir gönderiye atılan bir yorumu görüyorsunuz. Bazen fotoğrafların konuşması daha iyidir fakat ike kelime laf söylemek istiyorum. Forumlardaki kişiler insan da gruptakiler insan değilmiş gibi davranan bir arkadaş. Birde bilmiş bilmiş cevap veriyor.

Screenshot_2016-04-11-20-58-24-1.png
Screenshot_2016-04-11-20-58-32-1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Samet Yurduseven sistem toplamak için gruba gönderi atıyor. Atakan Özkaya ise resimlerde görülen yorumu atıyor. Bende yorumu gördüğümde üzerine alınıp azıcık sinirlendim. Birde böyle bilmiş bilmiş konuşunca burada paylaşmak istedim. Fakat şu anda biraz fazla sinirlenmişim gibi geldi. Acaba öyle mi? Bu arada inşallah açıklayıcı olmuştur.

Samet Yurduseven sistem toplamak için gruba gönderi atıyor. Atakan Özkaya ise resimlerde görülen yorumu atıyor. Bende yorumu gördüğümde üzerine alınıp azıcık sinirlendim. Birde böyle bilmiş bilmiş konuşunca burada paylaşmak istedim. Fakat şu anda biraz fazla sinirlenmişim gibi geldi. Acaba öyle mi? Bu arada inşallah açıklayıcı olmuştur.
Çocukluk diyelim. Bu yaşlarda fazla etkilendiği bir kişiyi/yeri baştacı yapmak normal şeyler, fazla dikkate almamak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı