Kendilerini Bişey Sanan İnsanlar

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün arkadaşla dolaşırken başka bir gün internet kafeye gitmek için sözleştik. Bende orayı merak ettim nasıl internet kafe diye gittik oraya sonra ordaki çalışana sordum bilgisayarların donanımları ne diye. Adam geldi bana baktı "Söylesem anlar mısın?" dedi. Sonra adama anlarım dedim adam beni görmezden geldi (yaşım 12). Adama sorsan darboğaz ney adam söyleyemicek gelmiş bana bişey bilmezsin diyor. Anlamıyorum neden karşısındaki insanlar ile ilgili bişey bilmeden dinlemeden konuşuyorlar anlamıyorum. Yaşım küçük diye bilgisiz sanıyolar. Akıl yaşta değil baştadır atasözünü bilmiyorlar heralde. Neyse yazım bu kadardı yorumlarınızı bekliyorum.

Çokta kafana takma. Birde şu yönden bak senin yaşında herkes bu tür bilgiler bilmeyebilir bu gayet normal ki senin bilmen sana bir artı. Adamda bu tür soruları soran çocuklara böyle ters cevaplar veriyor herhalde herkesin bilmediğini sanıyor fakat daha nazik ve anlayışlı bir şekilde söyleyebilir. :)

Bana nice insan 12 yaşında akıcı ingilizce konuşamazsın dedi konuştum, kimseyi kafana takma eğer takarsan hayatta seni takar bir yere gidemezsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı