Bilgisayardan konsola geçmek

• Konuyu başlatan Rosss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 88
  • Görüntüleme 7.752

Rosss

Megapat
Daha fazla  
20 yıldır bilgisayar üzerinden oyun oynayan birisi olarak hayatımın yanlışını yaptım. O da bilgisayarımı satıp konsola geçiş yapmak oldu.
İlk başlarda her şey güzeldi özellikle RTX3060 sistemim de Battlefield 2042 oyunun da mükemmel bir kare hızına sahip değilken konsol da sahiptim. Fakat gelelim şu konsolların kola zorunlu tutmasına. Ya arkadaşım PC'de kol ile oynuyorsak izin ver de şu sistemde mouse klavye ile oynayalım.
Ve ne yaptım yarın konsolu satıp tekrar masaüstüne geçiş yapıyorum arkadaşlar siz de ben gibi PC ile büyüdüyseniz böyle bir yanlış yapmayın.

Son düzenleme:
20 yıldır bilgisayar üzerinden oyun oynayan birisi olarak hayatımın yanlışını yaptım. O da bilgisayarımı satıp konsola geçiş yapmak oldu.
İlk başlarda her şey güzeldi özellikle RTX3060 sistemim de Battlefield 2042 oyunun da mükemmel bir kare hızına sahip değilken konsol da sahiptim. Fakat gelelim şu konsolların kola zorunlu tutmasına. Ya arkadaşım PC'de kol ile oynuyorsak izin ver de şu sistemde mouse klavye ile oynayalım.
Ve ne yaptım yarın konsolu satıp tekrar masaüstüne geçiş yapıyorum arkadaşlar siz de ben gibi PC ile büyüdüyseniz böyle bir yanlış yapmayın.

Satıp PS4 almayı düşünüyordum bende ve çevrem hep bunu diyordu. Benim açımdan güzel bir konu olmuş, teşekkürler.

Ben de ilk konsol deneyimim de böyle olmuştum (tebessüm ettirdi) ama keşke bunu bilgisayarı satmadan fark etseydiniz. Şimdi PS satacaksanız bir maliyet kaybınız olmaz umarım. Gerçi Türkiye'deki absürt fiyatlar olmasa gelişmiş ülkelerde olduğu gibi biz de 500 birimlik paramızla haricen konsol alabilirdik.

Maalesef hocam. Her oyunda bu destek yok. Aparat ile takanlar var fakat özellikle mouse olayı PC gibi olmuyor diyorlar. Bazı videoları izlemiştim. Bazı aparatlarda yerlerini ezberlemek gerekiyor. Bazılarında da atama imkanı varmış.

Konsolda futbol oyunu hariç oyun oynanmaz bence. PC varken konsola geçmek büyük hata.

Spider-Man oyunları bence güzel ve oynaması zevkli oyunlardan. God of War'da aynı şekilde. Bazı oyunlar dışında dediğin söze katılıyorum.

Yakında fiyatlar yüzünden ister, istemez herkes konsola geçmek zorunda kalacak. Ve bu Game Pass'ten ötürü XB olacak. PC toplamak zengin işi oldu. Alışmaya bakın :) Hem klavye, mouse desteği var konsollarda. Araştırırsanız uyumlu modelleri bulursunuz. PC'deki özgürlüğü yine tam olarak vermez. Fakat yapacak bir şey yok.

Yakında fiyatlar yüzünden ister, istemez herkes konsola geçmek zorunda kalacak. Ve bu Game Pass'ten ötürü XB olacak. PC toplamak zengin işi oldu. Alışmaya bakın :) Hem klavye, mouse desteği var konsollarda. Araştırırsanız uyumlu modelleri bulursunuz. PC'deki özgürlüğü yine tam olarak vermez. Fakat yapacak bir şey yok.
Bu koşullarda yaşamakta zengin işi zira konsol fiyatları da çok masum değil. :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı