Bilgisayardan konsola geçmek

TinyUnder1905

Kilopat
Herkese merhabalar bu son 3 yılan beri bir konsol sahibi olmak istemiştim ama her zaman kendi iç sesim mantıklı ol bilgisayar al demişti. Ben de kendime kanıp güçlü bir bilgisayar aldım (RX590 8 GB, R5 2600, 16 GB RAM yani bir bilgisayardan her istediğim vardı). Her şeyden memnunum nankörlük ettmek istemem ama halen aklım almak istediğim konsolda çünkü bilgisayar oynarken eğilerek oynuyorum ve bu beni belli bir süre sonra rahatsız ediyor. Ama konsolda (bu benim düşüncem) yaslandığın için yataktan bile rahat oynayabileceğimi düşünüyorum hayatı da hiçbir konsola tecrüben olmadı. Size sorum şu sizce PC'de kalınır mı yoksa konsola geçerek kendime yeni bir deneyim mi sunmalıyım şayet konsola alınabilecek miyim başka bir sorum da bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sizin gibi ikileme düşmüştüm ve sorunu sistemi downgrade edip artan parayla konsol alarak çözmüştüm. Elinizdeki kartı, işlemciyi ve bir adet RAM’i satıp giriş seviyesi parçalar ve bir konsol alabilirsiniz. Şu anki piyasada mümkün olur mu bilmiyorum ama. Konsol fiyatları uçtu resmen.

Ben de sizin gibi ikileme düşmüştüm ve sorunu sistemi downgrade edip artan parayla konsol alarak çözmüştüm. Elinizdeki kartı, işlemciyi ve bir adet RAM’i satıp giriş seviyesi parçalar ve bir konsol alabilirsiniz.
Konsol fiyatları 4000 TL'den başlıyor şu an. Almak çok mantıksız.

Hocam şu sıralar konsol almaya yetinmeyin bile, malum şu melet Koronavirüs varken, fiyatlar uçmaya devam edecek.
Arkadaşın da dediği gibi Wireless destekli bir gamepad alarak Bilgisayardan konsol keyfini alabilirsiniz.
Bende gamepad var, bazı oyunları hissiyatı kuvvetli olsun diye gamepad'le oynuyorum iyi oluyor.
Benim de hiç tecrübem yoktu desem yeridir son 1 aydır böyle gamepad'le oynuyorum ondan önce en son kullandığım konsol Playstation 2 idi.
Bilgisayarım günümüz için bir hayli yüksek gamepad al keyfine bak derim. 😉

Gereksiz bir konu açımı. Dolar 7 olmuş hala alcaz diye uğraşıyorsunuz. Hele ki 2.el bile ps4 satan ölücüler var hiç bulaşmayın zaten ps demek bot demektir. Sokalım savaş ortasına da gör nası çeviriyon arkanı önünü. Alışana kadar da zamanını alır. Hiç bulaşmam. Ha klavye mouse tak o zaman oynarım.

Bence çoğu kişi konsoldan pc ye geçiyordur. Oyunları çok pahalı konsolun. Atari gibi kolu var. Pc de arkana yaslanıp klavye ile de oynayabilirsin oyununu. Kardeşim büyük tv de pc de gtx 970 ile fifa 19 oynuyor arkasına yaslanıp.

Konsol fiyatları aşırı pahalı şu an için. Eğer imkanınız varsa kablosuz bir gamepad ile bu işi çözebilirsiniz. Ev müsait ise kasayı da televizyonun yanına taşıyarak konsol ortamını oluşturabilirsiniz.

Konsol almak normalde bile hatalıyken fiyatların uçtuğu bu dönemde devasa bir hata olacaktır. Bilgisayara xbox controller almak bu kadar zoe değil. Konsola göre çok daha iyi grafik ve performans alırsınız. Ayrıca bütün işlerinizi bilgisayardan halledebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı