Bilgisayarı kapattıktan sonra monitörü ayrı kapatmaya gerek var mı?

eget11

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı kapattıktan sonra monitörü ayrıca arkadaki tuşundan kapatmaya veya fişini çekmeye gerek var mıdır?
Birkaç defa bilgisayarı kapatırken monitörü ayrıca arkadaki tuşundan da kapattım ama bilgisayarı sonra açtığımda DisplayPort no signal yazısı çıkıyor ve kabloyu tak çıkar yapmam gerekiyor. Hangi şekilde kullanmam daha sağlıklı olur?

Dugmesinden kapatmak ya da fisini cekmek sadece enerji tasarrufuna yarar ancak zaten goruntu gelmedigi icin cok bir şey harcamaz o yuzden PC kapattiktan sonra oyle biraksaniz yeter.

Bilgisayarı kapattıktan sonra monitörü ayrıca arkadaki tuşundan kapatmaya veya fişini çekmeye gerek var mıdır?
Birkaç defa bilgisayarı kapatırken monitörü ayrıca arkadaki tuşundan da kapattım ama bilgisayarı sonra açtığımda DisplayPort no signal yazısı çıkıyor ve kabloyu tak çıkar yapmam gerekiyor. Hangi şekilde kullanmam daha sağlıklı olur?
Hiç bir şeye etki etmez pc kapandıktan sonra monitörüne güç gitmez sadece monitör ışığı yanar ben fişe takılıyım diye ben 5 senedir pc oyuncusuyum 1 kere monitörümü kapatmadım sorun olmadı

Hiçbir şeye etki etmez PC kapandıktan sonra monitörüne güç gitmez sadece monitör ışığı yanar ben fişe takılıyım diye ben 5 senedir PC oyuncusuyum 1 kere monitörümü kapatmadım sorun olmadı.

Dugmesinden kapatmak ya da fisini cekmek sadece enerji tasarrufuna yarar ancak zaten goruntu gelmedigi icin cok bir şey harcamaz o yuzden PC kapattiktan sonra oyle biraksaniz yeter.

Sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı