Power Boost bulabileceğiniz en kalitesiz PSU markalarından biri. Büyük ihtimal sorun PSU'da.Power Boost 500'ya da 600 Watt'lık olandan ucuz bir şey.
Trafolardan AC akım geliyor diye biliyorum DC akım gelmez. PSU'lar DC akıma çevirir. Benim bildiğim bu dur. Normal bir 220V lik prizde AC akım vardır.Babana veya komşularına şebeke 220V olarak geliyor mu diye sor.
DC elektriğin geçişi gibi bir şey diyebiliriz. Yani şebekeden sizin eve gelişi (anlayabileceğiniz dilde).
Google'a baksanız bulurdunuz zaten.
Hocam o AC olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? DC sadece adaptör, pil gibi aygıtlarda oluyor diye biliyorum.Altyapı böyle büyük bir gücü desteklemiyor olabilir. 220V DC geliyor mu?
Kisa devre PSU'da mi diyordunuz.
Hocam o AC olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?
Evimizdeki prizlere gelen elektrik trafolardan "AC" olarak geliyor. PSU bunu DC'ye çevirerek bilgisayarı besliyor. Eğer bilgisayara AC gelseydi ev havaya uçardı.Altyapı böyle büyük bir gücü desteklemiyor olabilir. 220V DC geliyor mu?
Hocam o AC olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? DC sadece adaptör, pil gibi aygıtlarda oluyor diye biliyorum.
@Yahya NuroğluHaklısın prizden AC gelir PSU onu DC'ye dönüştürür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.