Bilgisayarım hacklendi

Benim bilgisayarım hacklendi ve bana tüm bilgilerim ve IP adresim oldugunu söylediler. Sizce ne yapmalıyım?
Tehdit ediyorlar, bilgilerimi yayacakları için.
IP adresin bizde vs. bunlar korkutmak için IP adresiyle en fazla evinin yerini bulurlar onada uğraşmaları lazım. Bilgi kısmına birşey diyemeyeceğim.

Geçmiş olsun. Söylenenlere aldırmayın. Bilgisayarınızı güzelce tarattırıp zararlı yazılımları temizleyin o bunu söyleyen kişileride engelleyin gitsin. Bütün hesaplarınızdaki şifreleri değiştirin.

Benim bilgisayarım hacklendi ve bana tüm bilgilerim ve IP adresim oldugunu söylediler. Sizce ne yapmalıyım?
Tehdit ediyorlar, bilgilerimi yayacakları için.
İlk öncelikle bilgisayara format atın. Format atarken internet kablosu bağlı olmasın. Modemi resetleyin eğer IP değişmiyorsa internet sağlayıcınızı arayıp IP'nizi değişmelerini isteyebilirsiniz. Şifrelerinizi değiştirin, Temiz format attıktan sonra İnşallah bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı