Bilgisayarım hacklendi

Ben kendime hem Torrent hem de korsan içeriklerin paylaşılıdığı bir program bunu bilenler bilir adını vermiyorum sonra korsan içerik cezası alırım ama sadece 1 ipucu veriyorum. Bütün oyunlar Rusça. Benden bu kadar.

Bu arada mail fake herhangi bir link varsa kesinlikle tıklama ayrıca dosyalarına erişim sağlayamaz hiçbir türlü.
baştaki dediğini anlayamadım kusura bakma
sadece pdf dosyasını indirdim ve onda da bu maile cevap versem de kendisinin yanıtlamayacağını söylemiş

Oyunları kaldıracak bilgisayara, indirecek internete, o bilgisayarın çalışmasını sağlayan elektriğe, bilgisayarın başında oturup hayatta kalmana yetecek her şeye sahipken oyuna para vermemen garip. 🤣

Sonuçta emek hırsızlığını direkt savunup üzerine görsellerle ekler yapıp buraya sunman beni hiç şaşırtmadı, ne bekliyordun? "bırak korsanı, bak bu kadar indirmişsin, nasıl birisin sen ya" falan mı dememi bekliyorsun?

Bazı önemli eğitimler aileden gelir, anlaşılan o ki buna sahip olmayan bir aile içinde büyüyünce böyle garip şeyler yapabiliyor insanlar. Umarım tez zamanda kendi karakterini edinir ve empati kazanırsın, zira senin gibi insanlar ve ailelerinin karakter konusunda zayıf yanları olabiliyor.

Neyse, diyecek bir şeyim yok zaten yorumumda belirtmişim isteğimi.

Anlatmak istediğim şey aslında güvenilir kaynaktan indirildiğinde sorun olmadığıydı fakat öyle olsun.
Zaten kazanacağını kazanmış benim 100TL paramı ne yapacak.
Orijinal oynamak için gereken her şeye sahip olsaydım senin gibi orijinal oynamayı marifet sanan ucubelerle forumda uğraşmazdım.
Ben daha 1 senedir işlemcimi yükseltemiyorum benim attığım fotoğraftan çıkardığın şeye bak.
Çok zoruna gitmesin bunu düşünmesi gereken sen değilsin.

Son düzenleme:
Bu arada PDF'yi SS sanıp tıkladım indi ama açmadım Anti-Virüs'e ve VirusTotal'e attığımda hiçbir şey çıkmadı. Ama içime kurt düştü. Madem o dosya virüs neden orada duruyor ?

cevap yazmam bile bir sorun olabiliyor mu

Kötü senaryoları yazayım.

Maile yanıt vermeniz sizi hedef haline getirir. Sizle uğraşmak isteler. Bir şeyler sakladığınız ya da ulunmasından endişe ettiğiniz varsayımı ile yeni mailler atarlar ya da işi daha ileri götürüp ailenize sarabilirler.

Yazılım uzmanı değilim ama mutlaka bilenler vardır. Okuduğum bazı yazılarda mail ile geri dönüşlerde IP adresiniz ve bilgisayarınıza ait bazı kodları da sizden almış olabiliyorlar. Diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı