Çözüldü Bilgisayarım ssd takınca hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PSU o zaman gerçek 750W değil 400 - 450W veriyor. Belkide çok daha az veriyor. Bunun sonucunda donanımlar düzgün çalışmıyor.

Diğer sistem özelliklerin nedir ?

Ne alakası var.

- - - Güncellendi - - -

PSU o zaman gerçek 750W değil 400 - 450W veriyor. Belkide çok daha az veriyor. Bunun sonucunda donanımlar düzgün çalışmıyor.

Buna kandırmaca derler ama böyle şey olabilir mi? O zaman neden orada öyle yazıyor babamı aradım ve psu değiştirmesini istedim.

Evet. Özellikle bunu Everest, Frisby gibi markalar çok yapıyor..

Ayrıca sistem özelliklerinin yazması bizim işimize yaracaktır. En azından bozuk bileşeni tahmin edebiliriz.

Ne alakası var diyerek işimizi zorlaştırıyorsun. Syper arkadaşımın dediği gibi sistem bileşenlerini yaz.

Eğer o kasayı aldıysanız bende kullanıyorum ve çok kaliteli 80+ sertifikalı güç kaynağı vardır.

Sorun güç kabloların disklere olan girişlerinde bende anlamadım ama adam bunu dedi kullandığı psu da da aynı şey varmış başka kutusundan çıkarılmamış 0 bir psu taktı sorun düzelmiş babam bilgisayarı getiriyor çok heyecanlıyım.

Sorun güç kabloların disklere olan girişlerinde bende anlamadım ama adam bunu dedi kullandığı psu da da aynı şey varmış başka kutusundan çıkarılmamış 0 bir psu taktı sorun düzelmiş babam bilgisayarı getiriyor çok heyecanlıyım.
Bende çok heyecanlandım şimdi. :D Merak etme 1 haftaya geçer. Bendede oldu. Birde takılan güç kaynağının markasını yaza mısın? Kasa geldiğinde.

Şimdi virüs nereden geldi ? Neyse sorun çözülmüş galiba. Geçmiş olsun.

- - - Güncellendi - - -

Birde umarım 280X almamışsınızdır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı