Bilgisayarıma gazoz döküldü

ManiacsArmy

Hectopat
Daha fazla  
Konuda belirlediğimiz gibi bilgisayara gazoz döktüm.Bilgisayarı hemen ters çevirip kapattım ve 1-2 saat bekledim.Açtığımda bilgisayarın içindeki gazozlar döküldü.Bilgisayar düzgün çalışıyor fakat shift tuşuna bastığımda DÜD diye ötüyor ikisinde öyle,ama tuşlar çalışıyor.Lütfen bilen yardım etsin

Cevap veren yokmu???? :(

Öncelikle geçmiş olsun. Benim tavsiyem bu şekilde kullanmayın. Cihazın garantisi devam ediyor mu ? Devam ediyor ise servise yollayın. Devam etmiyor ise açıp iyice kurulamaya çalışın. Ama cihazı açarken dikkat edin sorun olmasın. Cihaz notebook galiba ?

Garantisi yok,evet notebook ve açılsada ben kendime güvenmiyorum.Bu olay dün oldu bence zaten kurumuştur

Hatta bir el leauge of legends attım ve içi biraz ısındı.

Anladım. Karar size ait. Bence cihazı açabilecek birisinden yardım alıp içini tamamen temizlerseniz çok iyi olur. Çok dökülmedi herhalde ?

Haklısınız,bilgisayarcıya götürüp temizletmem gerek.Zaten böyle kullanamam birkaç aya abim gelecek böyle görürse beni öldürür.(n)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı