Bilgisayarıma virüs mü bulaştı?

Daha fazla  
Bir linke bastım yanlışlıkla çığlık sesi geldi. Ardından ana ekrana Java'lı bir şey geldi, cancel dedim ve aynı çığlık sesi.

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açtığınızda direk tam ekran oldu mu?
Ya oyunda shift+tab'da idim. Linke steam'in shift+tab kısmından tıkladım. Sonra işte bi yüz vardı Jumpscare yedim. Sonra masaüstüne dediğim hata geldi. İptal'e bastım yine ve tekrar çığlık sesi çıktı. Steam'i komple kapatınca daha hata almadım işin garip yanı.

Ya oyunda Shift+Tab'da idim. Linke Steam'in Shift+Tab kısmından tıkladım. Sonra işte bir yüz vardı jumpscare yedim. Sonra masaüstüne dediğim hata geldi. İptal'e bastım yine ve tekrar çığlık sesi çıktı. Steam'i komple kapatınca daha hata almadım işin garip yanı.

Hocam merak etmeyin hiçbir şey olmaz 100 defa yaşamışımdır.

Attığım linkteki ile aynıysa(technopat kısmi hariç o kısma ne yazarsanız jumpscare) yüksek ihtimalle virüs değildir.

Masaüstüne gelen şey kısayol muydu?

Attığım linkteki ile aynıysa(technopat kısmi hariç o kısma ne yazarsanız jumpscare) yüksek ihtimalle virüs değildir.

Masaüstüne gelen şey kısayol muydu?
Yok öyle değil. Hani setup falan kurarken bi bölüm açılır ya. Onun gibiydi. Cancel tuşuna bastım ve yine çığlık sesi geldi.

Masaüstünün fotosunu atsana eskiden benim de başıma böyle bir olay gelmişti sanırım
Hata geldikten sonra daha gelmedi. Anlatamamışım özür dilerim. Hata dediğim setup falan kurarsınız ya. Next cancel falan olur. Cancel tuşuna bastım. Jumspcare yedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı