Bilgisayarımda genel bir yavaşlama var

Hocam ben 8.1'i 1 GB ve 2 GB'lik RAM'lerle kasmadan kullandım. Bence şundan dolayı Windows yüklendikten bir süre sonra kasmaya başlıyor.

Bende 8 GB RAM Windows 7'de yetmiyor. Artık yeni programlar daha fazla RAM kullandığından RAM yetmiyordur. Arkadaş boşta iken RAM kullanımlarını atsa bakabiliriz. Bir de SSD olmaması da büyük bir dezavantaj.

8 GB RAM'in yetmemesi imkansız.

Oyunlarda 7.5GB RAM kullanımlarını görüyorum. Haliyle RAM darboğazına giriyor sistemim. Şu anda bile aktif 3.5GB kullanılıyor. Windows 7 kullandığım ve arkada sadece canlı ders olduğu halde.

1609833455374.png

HDD var SSD yok.

Normal. 4 GB RAM yetmiyor. Şu anda aktif RAM kullanımlarınız nasıl?

Bende 8 GB RAM Windows 7'de yetmiyor. Artık yeni programlar daha fazla RAM kullandığından RAM yetmiyordur. Arkadaş boşta iken RAM kullanımlarını atsa bakabiliriz. Bir de SSD olmaması da büyük bir dezavantaj.
Ne biliyim işte, ben bilgisayarı derse girmek çizim yapmak ve 1-2 pixel oyun oynamak için kullanıyorum. Bana 512 MB bile yetiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı