Bilgisayarımda genel bir yavaşlama var

Oyunlarda 7.5GB RAM kullanımlarını görüyorum. Haliyle RAM darboğazına giriyor sistemim. Şu anda bile aktif 3.5GB kullanılıyor. Windows 7 kullandığım ve arkada sadece canlı ders olduğu halde.

Eki Görüntüle 817383

Normal. 4 GB RAM yetmiyor. Şu anda aktif RAM kullanımlarınız nasıl?

Boşta kullanımı zaten fazla olması lazım oyunlarda normal 7.5GB kullanması.

Bu konunun sistemle alakası olduğunu düşünmüyorum. Şimdi bilgisayarımdaki problem tam olarak iki hafta önce başladı. Nasıl başladı ne ile başladı bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Bilgisayarımda genel bir yavaşlama var programlar geç açılıyor. YouTube'den bir şey izlemeye kalkışıyom aşağıdaki hatayı alıyorum ama bir süre sonra açılıyor. Aynı şey bilgisayarımdaki videolarda da oluyor izlemem için 5 dk beklemem gerekiyor. Uyarı veya hata bildirim sesleri geç geliyor. Zoom'dan ders işlemek ayrı dert oldu connectingte donuyor 5 dk bekledikten sonra açılıyor. Artık bıktım bakınız iki hafta dayandım. Yardım edin :'( .

-Windows 8.1
-Lenovo G510
-Mobile DualCore Intel Core i5-4200M, 3100 MHz (31 x 100)
-Intel(R) HD Graphics 4600
-AMD Radeon R5 M230 series
-4GB ram
Windows 8.1'e 6 ayda bir format gerekiyor, eğer 1 senedir falan format attırmadıysan o bilgisayarın ister 16 GB RAM'ı ister SSD'si olsun gene de kasar.

Daha ne dediğizi bile bilmiyorsunuz. 4 GB yetmiyor arkadaşım. Bende 8 GB RAM var boşta şu anda 3.6 oldu bile. Windows 7 kullanıyorum arkadaş ise 8.1.

Bak Windows boşta bile bile fazla RAM kullanır gerektiği zaman onu düşüşürür 8.1'de 4 GB RAM ile 8 GB RAM isteyen oyunlar oynadım drop yemeden.

Oyunlarda 7.5GB RAM kullanımlarını görüyorum. Haliyle RAM darboğazına giriyor sistemim. Şu anda bile aktif 3.5GB kullanılıyor. Windows 7 kullandığım ve arkada sadece canlı ders olduğu halde.

Eki Görüntüle 817383

Normal. 4 GB RAM yetmiyor. Şu anda aktif RAM kullanımlarınız nasıl?
Şu an Operayla birlikte 2.7 GB.

Daha ne dediğizi bile bilmiyorsunuz. 4 GB yetmiyor arkadaşım. Bende 8 GB RAM var boşta şu anda 3.6 oldu bile. Windows 7 kullanıyorum arkadaş ise 8.1.
Ben sistemimi çok zorlasam bile anca böyle oluyor, siz o bilgisayara naptınız da 8 GB yetmedi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    11,7 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı