Bence almayın. 3 binlik işlemciyi 4 bine satıyorlar. İndirim diye 3400'e indiriyorlar. Bknz. R5 5600Hocam şimdi vatandan almayayım mı ben?
Bence almayın. 3 binlik işlemciyi 4 bine satıyorlar. İndirim diye 3400'e indiriyorlar. Bknz. R5 5600Hocam şimdi vatandan almayayım mı ben?
Vatandan alınır alınmasına fakat çok pahalı. Uyguna bulunursa alınabilir.Hocam şimdi vatandan almayayım mı ben?
Ben vatanın pahalı olduğunu bilerek topladım ve gayet memnunum. Size de öneririm. İlk kez alıyorsanız eğer siz bilgisayarı kullanarak deneyim edinene kadar sizin için çok iyi bir hizmet. Pahalı vs olabilir ama mediamarkt götürdüğün zaman garanti kabul etmiyorlar vs. Farklı yerlerden alırsan da bi sorun olduğunda hepsiyle tek tek görüşürsün. Kesinlikle öneriyorum ilk bilgisayar için.Haftaya bilgisayar alacağım. Bütçem 40000 TL vatandan almayı düşünüyorum. Ama vatanın pahalı sattığını söylüyorlar. Nereden alayım?
Vatandan alacağım o zaman.
O kartı yenilenmiş olarak kullanmaktansa veya kullanılmış havalimanı gümrük malını kullanmaktansa pahalıya alırım ve sonsuza kadar kafam rahat olur.@HalfGlaze bak arkadaşım amacın ne senin? Aen bir piyasası ortalama 10 k olan kartı 9.5kdan mı alırsın 13K'den mı? Niye adam boşuna parasını boşa harcasın? Kardeşim sen marka model söyle aklına yatan yerden al. Ha vatan ilə N11 arası 200 TL atıyorum vatandan al ama 2 3 klık fark verilmez sırf mağaza için.
O kartı yenilenmiş olarak kullanmaktansa veya kullanılmış havalimanı gümrük malını kullanmaktansa pahalıya alırım ve sonsuza kadar kafam rahat olur.
Bakiniz bu sans isi, firmalar saglam urunler de yollayabilirler. Para konusunda sikintida olan var ise kesinlikle bu firmalari kullanabilir, ama basiniz da agriyabilir.
O kartı yenilenmiş olarak kullanmaktansa veya kullanılmış havalimanı gümrük malını kullanmaktansa pahalıya alırım ve sonsuza kadar kafam rahat olur.
Bakiniz bu sans isi, firmalar saglam urunler de yollayabilirler. Para konusunda sikintida olan var ise kesinlikle bu firmalari kullanabilir, ama basiniz da agriyabilir.
Sitelerindeki kotu yorumlari sildikleri gibi, elestirildikleri zaman sacma sebeplerle milleti dava eden kucuk firmalarin hepsi.Hangi markalar yenilenmiş ürün satıyor söyler misiniz?
Sizin mantığınızla ikinci el ürün hiç alınmamalı o zaman hocam. Teknoloji bu, şans işi. Vatan'dan alınan parçada da sıkıntı çıkar Amazon'dan alınan parçada da. Kullanılmış ürün mü? hayır. Ben Gaming Gen'den topladım sistemimi sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum. Kullanıcı hakkını bilen bilinçli biriyse hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.O kartı yenilenmiş olarak kullanmaktansa veya kullanılmış havalimanı gümrük malını kullanmaktansa pahalıya alırım ve sonsuza kadar kafam rahat olur.
Sıkıntısız ürün satıyorlar demedim. Amazon en azından müşterisi ile satış sonrası dalga geçmez ve profesyonelliği elden bırakmaz.Sizin mantığınızla ikinci el ürün hiç alınmamalı o zaman hocam. Teknoloji bu, şans işi. Vatan'dan alınan parçada da sıkıntı çıkar Amazon'dan alınan parçada da.
Dediğim gibi hepsi kullanılmış ürün olmuyor. Bu firmalar boşu boşuna ucuza satmıyor piyasanın altından yenilenmiş ürünler de oldukça fazla.Kullanılmış ürün mü? hayır. Ben Gaming Gen'den topladım sistemimi sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum. Kullanıcı hakkını bilen bilinçli biriyse hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.