Bilgisayarla uğraşmaktan korkuyorum

Psu patlamaz maksimum yanar hocam bomba mı bu 😄.Şaka bir yana patlamasından falan korkmanıza gerek yok maksimum yanar oda psu içinde olur yani alevlenmez kasa.
 
Technopat Sosyal'e üye olduğunuza göre bilmediğiniz soruların cevaplarını burada sorup öğrenebilirsiniz. PSU patlamasından korktuğunuzu söylemişsiniz. Konu açın ve sorun; bu güç kaynağım var, şunları şunları alsam besleyebilir mi? Eğer beslemezse hangi güç kaynağını satın almalıyım? Böylelikle bu sorun ortadan kalkmış olabilir. SSD takmayı denedim masaüstü bilgisayara hiç ama ekran kartı ve RAM takmak zaten yapacağınız en kolay işlerden. İnternette bir sürü video var izleyin. Yine de güvenmem diyorsanız götürün bilgisayarı bir bilgisayarcıya o taksın.
 
Öncelikle başlığı yanlış yazmış olabilirim. Anlatmak istediğim şey şu: Bende bir masaüstü PC var. Ben bu bilgisayara RAM, SSD ve ekran kartı almak istiyorum ama inanılmaz tırsıyorum. PSU yetmez PC patlar, PC bozulur bir daha hiç açılmaz diye. Sizce böyle korkuları nasıl aşabilirim? PC'nin yazılım kısmında hiçbir sıkıntım yok format falan atabiliyorum ama iş donanıma gelince hiçbir şey yapamıyorum.
Dostum bu ekonomik durumundan kaynaklı olabilir mi? Eğer öyleyse kolayca aşamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı