Bilinmedik çevrimiçi eşli oyun önerisi

Aslında kendince bilindik bir oyun ama biraz nıs; Warframe.

Bir diğeri continent of the ninth. Ama P2W sayılabilir. Yine bir diğeri Blade and soul. P2W sayılabilir. Warframe'in muazzam, continent of the ninth ve Blade and Soul'un ortalama üstü gameplayleri var.

Üçünü de oynadım hocam, öneriniz için sağ olun yine de :)
 
Sana nadir en güzel oyunları yazabilirim ama görüntü grafikleri eski beğenir misin bilemem.
Gerçek bir oyuncu buna takılmaz hocam, yollayın gelsin.

Mu Legend veya Mu Origin oynadın mı? Co-op temasına Risk of Rain 2 de uyar. Monster hunter World, veya yeni oyunu. Outriders da var.
Mu Legend ve Risk of rain 2 'yi yorumlar mısın rica etsem biraz? Geri kalanını biliyorum da bu ikisi dikkatimi çekti.
 
Gerçek bir oyuncu buna takılmaz hocam, yollayın gelsin.

Mu Legend ve Risk of Rain 2'yi yorumlar mısın rica etsem biraz? Geri kalanını biliyorum da bu ikisi dikkatimi çekti.

Evet aynen öyle oyuncu kalitelisini anlar :)
1.Half-Life serileri (bir de Half-Life 2'yi bitirdikten sonra yan oyun modu var orijinalinden bağımsız tabii ama ona bağlıymış gibi yapmıilar Episode 3 gibi ya da HL3 gibi düşünebilirsiniz :) oyunun ismi entropy Zero ve entropy Zero 2 bu modlar bütün Half-Life modları arasında tek güzel olanı ve en az orijinal Half-Life kadar keyifli karakter Gordon değil de başka bir karakteri oynayacaksınız oda sürprizi olsun :)

2.return to Castle Wolfenstein.

3.Dark messiah of might and magic (Assassin Creed'e 10bin basar bu oyunda Assassini resmen yaşıyorsunuz :) bazen görmediği yerlerde görür oluyorlar bu da oyunu gerçikçi gibi yapıyor tabii Assassin olmak içinde bazı yeteneklere verilmesi gerekiyor savaşçı, büyücü ve Assassin yetenek ağacı var oyunu çözdükçe hangisine vereceğinizi kavrarsınız ya da zamanı geldiğinde yardımcı olabilirim.

4.Halo serileri.
Bunlar nadir en iyi 4 oyun.
 
Mu Legend ve Risk of rain 2 'yi yorumlar mısın rica etsem biraz? Geri kalanını biliyorum da bu ikisi dikkatimi çekti.
Mu Legend Diablo gibi hack and slash bir oynanışa sahip ama MMORPG. Yıllar önceki Mu oyununun popülerliğinden yararlanamaya çalışıyordu Webzen bunu yaparken. İlk yorumu attığımda uzun zamandır bakmamıştım oyuna. Şimdi bir daha baktım ama sunucuları kapanmış sanırım. VFUN devralmıştı oyunu pek çok Webzen oyunuyla beraber. Ama bunun sunucularını kapatmışlar anladığım kadarıyla. Lost Ark'a benziyordu eğer Lost Ark oynadıysan. Belki private serverları vardır.

Risk of Rain 2, Co-op rogue like tps bir oyun. Dalga dalga eşya toplayıp boss kestiğiniz ve her öldüğünüzde baştan başladığınız türden bir oyun. Gameplayi oldukça eğlenceli ve akıcı. Birden fazla karakter ve karakterlerin kilitli yetenekleri falan var. Oynayarak onları açıyorsunuz.
 

Geri
Yukarı