- Makaleler
- 4
Daha fazla
Bim sizin için mantıklı geliyor.Şu anki işimde çalışma saatleri iyi ancak hava çok sıcak ve felaket yoruyor. Ve sürekli ıslanıyorsun üstün başın iğrenç oluyor. Ölü balıkların içinden canlıları falan seçmen lazım. Havuz yıkama var mesela kimyasal döküp yıkamak gerekiyor ve ele değdiği an yakıyor ve eli beyazlatıyor hidrojen peroksit diye bir madde. Lens de kullandığım için çok zorluyor mesela hep üstüme sıçrıyor. Mal açma falan çok gelmiyor gözüme üstte de yazıdğım gibi 1 tonu geçkin yem taşıyorum mesela. Bugün hiç oturma fırsatı bile olmadı iş saat 17.00'da bitiyordu ben anca 16.50'de sırtımı yaslamaya fırsat buldum. Boş boş durduğun zaman direkt laf yiyorsun üstlerinden. Bir iş veriyor sürekli koş koş koş yav arkadaş hava zaten 40 derece koş koş'da kalpten mi gideyim Allah aşkına. Kısaca çalışma saatleri güzel ancak ıslanmak ve sıcak çok sıkıntı. Hele kış geliyor bu sefer de buz gibi olacak her yer. İstesem Migros'a da girerim ancak onun için 1 saat falan yol gitmem gerekir. BİM'e iyi gözle bakmamın sebebi daha yüksek maaş olması ve yazın serin kışın sıcak olması gibi faktörler.