BİM'de çalışılır mı?

Eğer olmazsa a101ede git cv bırak en fazla ne olabilir zaten.
ama maaş iyiymiş hocam a101de asgari + yemek 5000+ prim veriyor prim çok değildir. bimin maaşı iyiymiş eğer ararlarsa şansınızı deneyin desteğe gönderirim diyor ama ilk başlarda göndermez daha deneme sürecinde olacaksın ki zaten kasayı bile ilk günden öğretmezler daha tişört bile vermezler hemen. öyle bir şey olursada 1 2 sefer gidebiliyorsanız gidersiniz olmazsa müdürünüzle konuşursunuz hocam. bunları düşünmek için biraz daha erken birde tek eleman siz olmayacaksınız çok takılmayın bence buna.
a101'i cepte olarak görüyorum hocam oraya girmek daha kolay. a101 yanlış değilsem 27 bin fln olması lazım ama yemek parası fln emin değilim tam. Burası tatil yeri olduğu için genelde böyle yerlerin kalma yeri oluyor beni oraya kitlerler mi diye düşündüm abimde öyle söyledi aklım karıştı vallaha. Dediğiniz gibi maaş çok iyi bencede ama içimden geçen şu askerlik mevzusu yüzünden olmayacak. Aşşağıda ki bimde bir tane tanıdık abim var yarın gidip bir ona soracağım bu gönderme mevzusunu.

A101'i cepte olarak görüyorum hocam oraya girmek daha kolay. A101 yanlış değilsem 27 bin falan olması lazım ama yemek parası falan emin değilim tam. Burası tatil yeri olduğu için genelde böyle yerlerin kalma yeri oluyor beni oraya kitlerler mi diye düşündüm abimde öyle söyledi aklım karıştı vallaha. Dediğiniz gibi maaş çok iyi bence de ama içimden geçen şu askerlik mevzusu yüzünden olmayacak. Aşağıda ki BİM'de bir tane tanıdık abim var yarın gidip bir ona soracağım bu gönderme mevzusunu.

İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın hocam zaten dediğiniz gibi.
Ben görüşmeye gittim ms ile konuştum şu gün dedi bs ile konuşacaksın tamam dedim gittim onunla konuştum 2 saat içinde arayıp olumlu geçtiğini evrakları götürmemi söylediler evrakları götürdüğümün akşamı çalışacağım şubenin müdürü arayıp haber verdi gittim direkt başladım. Ben bile beklemiyordum bu kadar hızlı olacağını.

Mevcut işine göre çok daha hafif bir iş olacaktır, maaşı da ideal denebilir. Sadece insanlarla uğraşmak biraz sıkıntı yaratabilir. Bir de mağaza müdürün ters biriyse vay haline.

Yine de bence çalışılır, pek bir alternatifi yok.

Alıyor.

Ben çalıştım 1 ay çekilmez iadeler vs maaş gecıktırıyorlar vs.

İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın hocam zaten dediğiniz gibi.
Ben görüşmeye gittim ms ile konuştum şu gün dedi bs ile konuşacaksın tamam dedim gittim onunla konuştum 2 saat içinde arayıp olumlu geçtiğini evrakları götürmemi söylediler evrakları götürdüğümün akşamı çalışacağım şubenin müdürü arayıp haber verdi gittim direkt başladım. Ben bile beklemiyordum bu kadar hızlı olacağını.
Daha aramaz BS bu saatten sonra bakalım yarın ararsa ne söyleyecek. Artık içimin rahatı da kalmadı aklım allak bullak şuan tek güzeş birşey var yarın maaş günü :) Tabi tüm para ehliyete fln gidiyor yine uçuyor para ahasdhashdasd. Sizinki baya baya hızlı olmuş ben geçen hafta karşıda ki bime cv vereyim derken BS ile denk geldik anladım hemen o adam olduğunu kasaki hanımefendiye cv mi uzattım oda hemen BS dediğim adama verdi. Oda dönüş yaparız dedi işte 6-7 gün olmuştu bugün döndüler. Yarın olsun da bakalım arayacak mı.

Ben çalıştım 1 ay çekilmez iadeler vs maaş gecıktırıyorlar vs.
iade sistemi fln nasıl hiç bilgim yok. Maaş olarakta geç yattığını duymadım ama birşey diyemem.

İade sistemi falan nasıl hiç bilgim yok. Maaş olarak da geç yattığını duymadım ama bir şey diyemem.

Maaş geç yatma gibi bir şey olamaz hocam öyle bir şey mümkün değil ayın 1I dedi mi yatar maaş bende de öyle olmuştu. Para konusunda hakkını yemezler ama mesai konusunda yerler :D.
İade için bir şey diyemem ama benim çalıştığım süre içerisinde toplasan 10 tane iade gelmiştir çoğu elektronik alet ama yani bu işe girdin mi takılacağın en son şey iade olmalı bence. D. Bozuk paranın temin edilemiyor olması daha büyük bir sorun :D.

Maaş geç yatma gibi bir şey olamaz hocam öyle bir şey mümkün değil ayın 1I dedi mi yatar maaş bende de öyle olmuştu. Para konusunda hakkını yemezler ama mesai konusunda yerler :D.
İade için bir şey diyemem ama benim çalıştığım süre içerisinde toplasan 10 tane iade gelmiştir çoğu elektronik alet ama yani bu işe girdin mi takılacağın en son şey iade olmalı bence. D. Bozuk paranın temin edilemiyor olması daha büyük bir sorun :D.
Sizin bozuk para mevzusu vardı sanki hocam :) Abimde ayın 31'inde yatıyor dedi maaşlar

Sizin bozuk para mevzusu vardı sanki hocam :) Abimde ayın 31'inde yatıyor dedi maaşlar

:D müşteriler sabahları bozuk parayla gelmiyor 200 TL verip 10 20 liralık şey alıyorlar tabii ben bozamam diyordum yeterli bozuk olmadığı için (olsa bile bozmazdım).
A101'de ayın 1i o değişiyordur firmadan firmaya.

BİM güzel ama A101'i önermiyorum. BİM'de tüm her şey dahil 34 bin TL maaş veriyorlar. BİM'de saatlere dikkat ediyorlar haftalık 45 saati geçirmiyorlar. Görevler biraz daha belli. Ben bir süre A101'de çalıştım ve memnun kalmadım. Her şey dahil 28 bin TL maaş veriyorlar. Haftalık 50 saatin üzerine çıkıyorsunuz ve mesai parası almıyorsunuz. Full'de mola normalde 2 saat fakat benim çalıştığım şube müdür 1.5 saat yaptırıyordu. BİM ile aynı işi yapıp aylık 6 bin TL az kazanıyorsunuz.

:D müşteriler sabahları bozuk parayla gelmiyor 200 TL verip 10 20 liralık şey alıyorlar tabii ben bozamam diyordum yeterli bozuk olmadığı için (olsa bile bozmazdım).
A101'de ayın 1i o değişiyordur firmadan firmaya.
Hocam ben tam senin sevdiğin müşteridenim o zaman en ufak şeyi bile karttan geçiyorum nakit taşımıyorum :)

BİM güzel ama A101'i önermiyorum. BİM'de tüm her şey dahil 34 bin TL maaş veriyorlar. BİM'de saatlere dikkat ediyorlar haftalık 45 saati geçirmiyorlar. Görevler biraz daha belli. Ben bir süre A101'de çalıştım ve memnun kalmadım. Her şey dahil 28 bin TL maaş veriyorlar. Haftalık 50 saatin üzerine çıkıyorsunuz ve mesai parası almıyorsunuz. Full'de mola normalde 2 saat fakat benim çalıştığım şube müdür 1.5 saat yaptırıyordu. BİM ile aynı işi yapıp aylık 6 bin TL az kazanıyorsunuz.
Evet hocam maaş farkı var ayrıca bimde de mesai ücreti yokmuş BS öyle söyledi, bugün 2 saat geç çıkarsan yarın da 2 saat geç gelirsin o şekilde eşitlerinr diyordu.

Hocam ben tam senin sevdiğin müşteridenim o zaman en ufak şeyi bile karttan geçiyorum nakit taşımıyorum :)

Evet hocam maaş farkı var ayrıca bimde de mesai ücreti yokmuş BS öyle söyledi, bugün 2 saat geç çıkarsan yarın da 2 saat geç gelirsin o şekilde eşitlerinr diyordu.
Evet BİM'de o eşitlemeyi yapıyorlar. En azından benim yaşadığım çevredeki şubelerde yapıyorlar. A101'e girişte de öyle diyorlar fakat eşitleme vesaire yapıldığı yok. Normalde ya eşitleme yapılması ya da mesai ücreti verilmesi lazım. Ben A101'de haftalık 51 saat çalışıp 45 saat ücreti aldım. 2. haftada haksızlığa dayanamayıp işten ayrıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı