Enesn61
Hectopat
Daha fazla
a101'i cepte olarak görüyorum hocam oraya girmek daha kolay. a101 yanlış değilsem 27 bin fln olması lazım ama yemek parası fln emin değilim tam. Burası tatil yeri olduğu için genelde böyle yerlerin kalma yeri oluyor beni oraya kitlerler mi diye düşündüm abimde öyle söyledi aklım karıştı vallaha. Dediğiniz gibi maaş çok iyi bencede ama içimden geçen şu askerlik mevzusu yüzünden olmayacak. Aşşağıda ki bimde bir tane tanıdık abim var yarın gidip bir ona soracağım bu gönderme mevzusunu.Eğer olmazsa a101ede git cv bırak en fazla ne olabilir zaten.
ama maaş iyiymiş hocam a101de asgari + yemek 5000+ prim veriyor prim çok değildir. bimin maaşı iyiymiş eğer ararlarsa şansınızı deneyin desteğe gönderirim diyor ama ilk başlarda göndermez daha deneme sürecinde olacaksın ki zaten kasayı bile ilk günden öğretmezler daha tişört bile vermezler hemen. öyle bir şey olursada 1 2 sefer gidebiliyorsanız gidersiniz olmazsa müdürünüzle konuşursunuz hocam. bunları düşünmek için biraz daha erken birde tek eleman siz olmayacaksınız çok takılmayın bence buna.