Bina içi ankastre bağlantısı için kablo

HakanAtilla

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi forumlar herkese. Daireden ankastreye CAT-6 kablo çekip bağlayacağız. Her şeyi öğrendim, kabloları nasıl ve nereden geçireceğim onlarda tamam. Bilmediğim tek şey var, CAT-6 kablonun türü çok önemli midir? 75 Mbps internet çekeceğiz eve, bunun için hangi CAT-6 kabloyu almam lazım? Daire 4. kat. Ve doğalgaz borusuna bitişik bir şekilde geçireceğim kabloları, bu sinyal zayıflatma yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğalgaz borusu sorun yapmaz, Kablonun kalitesi önemli bu hız ve dalgalanma konusunda , ping girmesini istemiyorsanız kabloyu kaliteli almanız lazım.

20 Metre CAT5e kullanıyorum. 50 Mbps internet mevcut. Ping değerlerim normal. Ayrıca doğalgaz borusunun yanından geçiyor kablo sıkıntı olmaz merak etme. CAT5e yeterli olacaktır. CAT6e almana gerek yok. Aralarında frekans farkı var fakat normal bir kullanıcı için sorun teşkil etmez.
Marka olarak alfais önermem. Çok ince kabloya sahip. Benim tavsiyem UTP Patch kablo kullanman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı