Aşı olan bir tanıdığımızın daha beyin pıhtı attı 60 yaş civarlarında. Şu anda sol tarafı felçli tamamen.
10 yıldır aktif olarak futbol oynuyordum ve ömrümde kardiyolojiye gitmedim her sene sağlık testleri olurdum ne hikmetse aşıları vurulduktan sonra 4 kere kardiyolojiye gittim ve artık kalbimde ufak bir sıkıntı olduğunu öğrendim.Nedir?
Kaç doz biontech oldun?10 yıldır aktif olarak futbol oynuyordum ve ömrümde kardiyolojiye gitmedim her sene sağlık testleri olurdum ne hikmetse aşıları vurulduktan sonra 4 kere kardiyolojiye gittim ve artık kalbimde ufak bir sıkıntı olduğunu öğrendim.
3 doz.Kaç doz biontech oldun?
Anladım. Ne sorun çıkmıştı, kalp kası iltihabı mı?3 doz.
Kapaklarda problem var.Anladım. Ne sorun çıkmıştı, kalp kası iltihabı mı?
Bizim köyde dedem ve birkaç tanıdıklar olmuştu dedem 1.5 hafta önce beyne giden damarlarından biri tıkandı şu anda konuşamıyor hiçbir şey yapamıyor o aşıyı olan birkaç tanıdıktada aynısı oldu.
Allah rahmet eylesin hocam. Başınız sağ olsun.Dedem vefat etmiştir. 6 ay mücadele etti ama başaramadı. Aşı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.