Bir anda bilinç kaybı yaşadım

Bu olaydan önce hiç düşüp kendini yaraladığın ya da kafana hasar verebilecek bir şeyin çarptığı oldu mu?

Hocam 11:30 da randevum var. Mutlaka söyleyeceğim :)

Hayır. 3 sene önce çok sert bir şekilde yere düşmüştüm ama aradan bayağı geçti.

Belki kan şekeriniz ya da tansiyonunuz ani bir düşüş yaşamış olabilir.

Buradan bir şey söylemek mantıksız olur. Kafanıza takıp endişelenmeyin yeterli.

Bana da bir şeyler olduğu zaman, netten iki-üç bir şey gördüğümde daha da kötü oluyordum. Aslında bir şey olmadığı halde.

En iyisi doktora gidip güzelce kontrol edilmek. Allah korusun kötü bir şey de olsa erken gideceğinizden dolayı, gerekli metodlarla atlatması daha da kolay olacaktır.

Şimdiden geçmiş olsun, doktorunuza her şeyi aynı şekilde anlatın.

Geçmiş olsun öncelikle. Genellikle aniden koltuktan kalktığım zaman gözlerim kararıyor ve vücudum tutmuyor kalktığım yere geri yığılıyorum. Buna ek belki kan şekeri veya tansiyon da eklendiyse belirttiğiniz durum olmuştur. Umarım önemli bir durumunuz yoktur.

Buradan bir şey söylemek mantıksız olur. Kafanıza takıp endişelenmeyin yeterli.

Bana da bir şeyler olduğu zaman, netten iki-üç bir şey gördüğümde daha da kötü oluyordum. Aslında bir şey olmadığı halde.

En iyisi doktora gidip güzelce kontrol edilmek. Allah korusun kötü bir şey de olsa erken gideceğinizden dolayı, gerekli metodlarla atlatması daha da kolay olacaktır.

Şimdiden geçmiş olsun, doktorunuza her şeyi aynı şekilde anlatın.

Teşekkür ederim hocam. Randevu aldım zaten. Size de geçmiş olsun.

Geçmiş olsun öncelikle. Genellikle aniden koltuktan kalktığım zaman gözlerim kararıyor ve vücudum tutmuyor kalktığım yere geri yığılıyorum. Buna ek belki kan şekeri veya tansiyon da eklendiyse belirttiğiniz durum olmuştur. Umarım önemli bir durumunuz yoktur.

Geçmiş olsun hocam. Hocam benim de normalde gözüm kararırdı sadece. Dün işte böyle çok fena oldum. Bilinç kaybı falan olunca korku sardı beni. Bugün gideceğim. Gelişmelerden haberdar ederim.

Tekrardan merhaba. Doktor büyük ihtimalle demir eksikliği dedi. Kan tahlili yaptıramadık çünkü aç olmam gerekiyormuş. Yarın yaptıracağım tam olarak belli olacak. Bir sürü teste soktu. Böbreklerimde, kalbimde herhangi bir sorun yokmuş. İdrar tahlili bugün verdik yarın belli olacak. Yarın da sonucu söylerim. Herkese teşekkür ederim :)

Tansiyonumu ölçtü çok düşük çıktı. 8 buçuk falandı sanırım. Zaten çok az bir de aniden kalkınca tansiyonun sıfırlanmış dedi.

Bir de boyuma göre kilom zayıfmış. Boyum 19,20 yaşındaki birinin boy ortalamasıymış. Biraz da onun etkisi varmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı