Bir aşk doğuyor olabilir mi?

Daha fazla  
Merhaba, yaşım 17, 12.sınıf öğrencisiyim. Sayısal bölümden eşit ağırlık bölümüne geçmeye karar verdim. Normal de çok şanssız birisiyimdir, 17 yıllık ömrüm de güzel ortamı olan arkadaşlarım olmadı ve ilk defa güzel arkadaş ortamına rastladım. Yaşadıklarımı anlatmaya geçiyorum.

Bugün sınıf da oturuyorken tenefüste ortam da ki kız derste uyuyordu tenefüste uyandı. Arkasını döndü ve nasıl gozukuyorum diye sordu bende güzel gözüktüğünü söyleyince çok mutlu oldu. Daha sonra burç muhabbeti açtım kendi burcumu söyleyince hemen burcumun özelliklerine telefonla baktı. Bütün istediği güzel davranislarimin olduğunu saydı. Sonra dışarıya çıkacaktı bunlar benimle daha samimi olmadıkları için diğerleri sesini çıkartmadı ve o kız sende gelir misin diye sordu bende olur deyince çok mutlu oldu yüzü güldü. Doğum günü muhabbeti açıldı sonra tarihimi söyleyince aaaa kutlarız falan demeye başladı. 1 ders sonrasinda tenefüste arkadaşı geldi ve kulağına bir şey söylerken gördüm sessizce konuşuyorlardı daha sonra arkadaşı bana baktığını gördüm sonra arkadaşına baktığım da arkadaşı elini yüzüyle kapattı utandı bende gözlerimi kaçırdım. Diğer ki tenefüs de sevgilimin olup olmadığını sordu. Ortam da ki çocuk nasıl kriterler falan istersin diye sordu bende seveyim ve bakımlı olsun yeter dedim. Çocuk da bu sefer ölüm ya bu kadar romantik olmasana dedi. Güldüm bende bunlar olurken kız da yanımızda duruyordu. Sonra nereli olduğumu falan sordu memleketimi (doguluyum) söyleyince sevindi. Sizce ne yapmam gerek (sosyel medyadan daha konuşmaya başlamadık numaramı falan alırsa kesin konuşuruz) bir tavsiyeniz varsa yazarsanız memnun olurum.

Son düzenleme:
Dostum şu anlık bir adım atmana gerek yok, her şeyden emin olmadan bir işe kalkışmamak gerek. Kız sana tutulmuş olabilir, sana bunu kendi ağızıyla açıklayana kadar beklemelisin. Eğer sende ondan hoşlanıyorsan ağızından laf almaya çalışabilirsin. Sakın ama sakın samimi olacağım diye fazla cıvık olma, hataya düşme.

Dostum şu anlık bir adım atmana gerek yok, her şeyden emin olmadan bir işe kalkışmamak gerek. Kız sana tutulmuş olabilir, sana bunu kendi ağızıyla açıklayana kadar beklemelisin. Eğer sende ondan hoşlanıyorsan ağızından laf almaya çalışabilirsin. Sakın ama sakın samimi olacağım diye fazla cıvık olma, hataya düşme.

Tamamdir çok sağ olun.

Şu "Erkekler Soruyor"u her gördüğümde patlıyorum ya, çok iyi.
Belli değil hocam, her ilgi gösteren kız hoşlanmayabiliyor (sınıftan bir hatun 3 arkadaşımı art arda madara etmişti, beni de etmeye kalkışmıştı da ben pek yüz vermemistim, geçen gün üzerine düşündüğümde fark ettim :)). Ama kızdan hoşlanırsan, güzelliğinden/ilgisinden değil kızın kendisinden, ferman verilmiştir git konuş. Ve evet, cıvık olma, öyle olunca çok iticileşiyor insan.

Son düzenleme:
Şu "erkekler soruyor"u her gördüğümde patlıyorum ya, çok iyi.
Belli değil hocam, her ilgi gösteren kız hoşlanmayabiliyor (sınıftan bir hatun 3 arkadaşımı art arda madara etmişti, beni de etmeye kalkışmıştı da ben pek yüz vermemistim, geçen gün üzerine düşündüğümde fark ettim :)). Ama kızdan hoşlanırsan, güzelliğinden/ilgisinden değil kızın kendisinden, ferman verilmiştir git konuş. Ve evet, cıvık olma, öyle olunca çok iticileşiyor insan.

Tamamdır size de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı