Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet değil, şu an söylemeyerek aptallık yaptığımı düşünüyorum. Birinin suçunu örtmek hiç bir zaman çözüm değildir, 20 gündür oyalıyor zaten köyden 10 gün sonra geleceğim diye, bizi artık yavaş yavaş sildiğini düşünüyorum.
Söylemezsen elinde sonunda suçlu olabilirsin, zaten bir taraf yok 20 gündür ne olacağı belli değil, bir tarafı daha kaybetme bence söylemelisin.
 
Ne değişir ki? Sonuç her şekilde boşanmaya çıkacak, o istediğini elde etmiş olacak belki de.

Nafaka alabilirsiniz diye düşünüyorum. En azından bir nebzede olsa zorluğunuzu azaltır.
 
Ne değişir ki? Sonuç her şekilde boşanmaya çıkacak, o istediğini elde etmiş olacak belki de.
Bence karşı taraf kazanacak X kişisinden bir hayır gelmez onu aldatan bunu da aldatır en azından hemen anlamışsınız yoksa ömür boyu böyle olacaktı.
 
Senaryo 1 : Kanıtları ebeveyn Y'ye vermek için güvenli bir yere koy, X ile konuş, 1 saat süre tanı, X 1 saat içinde köyden gelmek için yola çıkmazsa Y'yi al karşına konuş. Sonra X gelince vermiş ol Y'ye kanıtları, X geldiğinde Y ile halletsinler, arada fiziki güç farkı durumu varsa bu işi kardeşlerinin yanında yapmaları daha güvenli olabilir - bu tip krizler, 15 yıldır saçma psikozlarla TV'den beslenen ülke dokusunda hoş olmuyor.

Senaryo 2 : Kanıtları ebeveyn Y'ye vermeden önce onun yanına amcan/halan/dayın/teyzen kim varsa yakında, çağırmasını söyle, o içeride çay içerken Y'ye durumu açıkla, gereken duygusal desteği - çünkü muhtemel kriz olacak, kardeşi ile dengeleyecek.

Toplam sonuç, böyle bir yükü taşımak zorunda değilsin, senin hatan veya sebebin değil ne olursa olsun.
 
Ne değişir ki? Sonuç her şekilde boşanmaya çıkacak, o istediğini elde etmiş olacak belki de.
Efendim, size açık konuşacağım. Eğer hazır değilseniz ya da psikolojik olarak iyi hissetmiyorsanız tıklamayabilirsiniz.
Eğer böyle bir şeyi gördüyseniz ve kısmen doğruladıysanız işin ucu yüzde yüz boşanmaya gidecektir. Anladığım kadarıyla daha çok X kişisinin istediğini elde etmesinden korkuyorsunuz. Ama, eğer yaşınız küçükse maalesef şimdilik yapabileceğiniz pek birşey yok...

Gerçekten Allah size sabır versin ve yardım etsin.
 
Hocam geçmiş olsun öncelikle, bence sizden biraz daha tecrübeli aklı başında bir akrabanız varsa onla oturup konuşun olacakları gözden geçirin. Kaç kardeşsiniz ? Eğer küçük kardeşleriniz varsa, Kendi küçüklüğümden biliyorum babasız büyümek çok kötü bir şey insan unutamıyor sonuçları 13-14 yıl olmasına rağmen hala üzerimde, benim çok iyi bir annanem dedem var ama durum yinede böyle. Küçük kardeşleriniz için en azından babasız bir çocukluk geçirmesinler ilerde büyüdeklerinde zaten olgunlaşırlar ve bir şeylerin farkına varırlar ama sizin içinde zor bir durum o kişi gelicek suratına bakıcaksınız. Ben şuan biyolojik babamı görsem suratına bi kroşe patlatırım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı