Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 13.817
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görseller bir yere kaçmıyor, ilk kez babamın bu kadar ciddi bir konuşma yaptığını gördüm. Bu konuşmadan ve sondaki teşekkürden sonra ilk kez edilen bir teşekkür yüzümü güldürmedi.
Siz bilirsiniz ciddi bir konuda yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle.

Görseller bir yere kaçmıyor, ilk kez babamın bu kadar ciddi bir konuşma yaptığını gördüm. Bu konuşmadan ve sondaki teşekkürden sonra ilk kez edilen bir teşekkür yüzümü güldürmedi.
Sıcağı sıcağına söyle derim.

Parça parça öğrenmesin derim. Psikolojik olarak olayları kademeli öğrenmesi daha da sinirlenmesine yol açar. Arabanın kaza yaptığını alıştıra alıştıra söylersin ama bu öyle bir konu değil.
Tavsiye değildir.

Siniri bir anda tavan yapmasından iyidir. Sonuçta artık her şeyi öğrendi, beklentisi ne olursa olsun fazla sinirlenmeyecektir.
Bana göre yanlış bir düşünce.

Babanın yanına gidip "baba ben sana bir şey daha söylemek istiyorum" diyip görselleri onun önüne koy.

Konuyu baştan sona okudum. Bak arkadaşım tüm delilleri elinizde tutuyorsunuz eğer iş boşanma durumuna gelirse o deliller her şeyden önemli. Babana cinsel organ fotoğraflarını da atmalısın. Neden mi? Boşanma durumunda kadın tazminat-nafaka isterse elinizdeki kanıt sayesinde sizden hiçbir şey koparamaz. Bak kesinlikle deliliniz olsun. Resim atıyorum bi' bak.
Site linki: Aldatan Eş Nafaka Alabilir mi? |.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-09 224620.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-09 224620.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran görüntüsü 2022-09-09 224653.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-09 224653.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 58
Baban annene ne dedi? Bağırdı çağırdı mı? Yoksa oturdu bir köşe de ve de bunları sindirmeye mi çalıştı? 2. İse durumu çok kötü babanın onun adına üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı