Bir erkekle bir kadın arasında ideal yaş farkı kaç olmalı?

Evet memur bey bu yorum

Daha önce de yazdım. Ben yetişkin olan iki insanı kastederek yazdım. Aklınıza ilk gelen buysa ben değilim suçlu olan. Sizin zihniniz. Bir sürü insan kastettiğimi anlamış.
 
Son düzenleme:
Araştırmalara göre kadınlar kendinden ortalama 3 yaş büyük erkekleri tercih ediyor.
Neden diye soracak olursan bunun sebebi kızların erkeklerden daha önce ergenlik çağına girmesi. Yani olgunluğa ulaşmış erkekler tercih ediliyor.
 
Gerçi bu soru kişiye göre oldukça değişken bir konu ama genellikle yaş farkı arttıkça insanlardaki ön yargılar da artıyor. Mesela aradaki yaş farkı 5-6 ve yukarısı olunca hoş karşılanmamaya başlıyor. Kime göre neye göre? Sizce bir erkekle bir kadın arasında en az veya en fazla kaç yaş olmalı?

Yasa gore degisir mesela 18 yasinda biri 15 yasinda biriyle sevgili olmamali zaten yasal olarak suc (bence de olmamali cunku ergenlik doneminde 1 yasin bile cok farki olabiliyor gelisim acisindan vs dusunceler kafa yapisi falan gelisiyor degisiyor sonucta) ama 18'i gectikten sonra 2 kisi de resitse fark in cok ta bir onemi yok ama benim icin Max 5 falan sonrasi kusak farkindan sıkıntı yaratabilir.
 
Yani bana göre her türlü erkeğin kadını sahiplenebilecek koruyabilecek kadar büyük olması gerekli ama tabii çok abartmaya gerek yok Max 3 yaş.
 
Aşkın yaşı olmaz knk iki birey birbirlerinden hoşlanıyorsa deli gibi aşıklarsa seviyorlarsa gerisi önemsizdir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
18-21 arasından uzaklaşmazsak eğer yaş farkı minimum 15 den başlayıp kendi bulunduğun yaşa göre 45 e kadar ulaşabilir. Örnek: 25-70 yaş ikilisi ya da 18 - 40 yaş ikilisi gibi. Bu biraz senin maddi gücünle de ilişkili. Mesela çok yerinde ise 18-70 bile olabilir.🙂 Ali Ağaoğlu, Acun gibi ünlüler bu görünümü veriyor. Üstte yazdığım kendi görüşüm değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı