- Makaleler
- 6
1000 TL'yi giyerdim ya da saklardım, daha çok işime yarardı. Hangi takım olduğu önemli değil. 
Kefenin cebi yokPara seninle mezara gelecek değil ya. Kendini sıkıntıya sokmadığın sürece gönlünce harca gitsin![]()
Yeni torba yasayla kefene cep uygulaması gelmiş.Kefenin cebi yok![]()
Hangi kulüpte çalıştınız?Kulüpte çalışırken bizim takımın malzemecileri az forma satmadı; yalandan imza atarakİnşallah bu da onlardan değildir. O kadar iyi imza atıyorlardı ki orijinalinden bile daha orijinaldi
![]()
Hocam forma sahte çünkü climacool yazıyor. Beşiktaş'ın formaları climalite oldu18/19 sezonundan itibaren.Yapacak bir şey yok. Ben adama şimdi böyle böyleymiş diye geri verip, parayı isteyemem. Kanıtlanabilir bir şey de değil.
Açıkçası ben anlamam kumaşından, baskısından, imza kalitesinden.
Üzdü ama dediğim gibi yapacak bir şey yok.
Bana ders oldu. İlk ve son olur artık bu. Babanın oğluna bile güvenmeyeceksinSağlık olsun, giden para olsunSenin de söylediğin gibi olayın sonrasında hak talep etmek taraflar arası çatışmaya sebep olabiliyor. Kendisi 2. sahibi ise başka biri de onu yanıltmış olabilir.
Bu formayla sokakta yürünmez zaten herkes bir tarafından kesip imza koparmaya çalışır benceBen olsam vermezdim ama herkesin istediği şeyler farklı. Hayırlı uğurlu olsun hocam ben olsam giymezdim ve formayı duvara asardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.