Bir forumda neler olmalı?

Forumun reklamını yap.

Reklam konusu kafamı çok karıştırıyor, doğru kitleyi nerede bulacağım? Instagram sayfaları faydasız gibi geliyor bana. Sonuçta tişört satmayacağız.

Edeceğin masrafa değer mi ki? İnsanların sizin foruma girmesi için bir sebep lazım değil mı?
Türkiye'de onlarca forum sitesi varken tutması zor bence.

Hocam web sitem var 2 yıldır ve şu an iyi durumda çok şükür. Bu kullanıcıları foruma çekip neden onlarla etikeleşime girmeyeyim? Ayrıca YouTube ve sosyal medya kanadı gelişir ayrıca ben siteme giren insanlarla konuşmak etkinlikler yapmak istiyorum. Sadece sayısal veriler olarak görmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam konusu kafamı çok karıştırıyor, doğru kitleyi nerede bulacağım? Instagram sayfaları faydasız gibi geliyor bana. Sonuçta tişört satmayacağız.

Hocam web sitem var 2 yıldır ve şu an iyi durumda çok şükür. Bu kullanıcıları foruma çekip neden onlarla etikeleşime girmeyeyim? Ayrıca YouTube ve sosyal medya kanadı gelişir ayrıca ben siteme giren insanlarla konuşmak etkinlikler yapmak istiyorum. Sadece sayısal veriler olarak görmek istemiyorum.

Siz bilirsiniz hocam, forumda bir meme yapıldığında ya da eğlencesine yazılan olduğunda lütfen ban atmayin, moderatör seçimi çok önemli, bu forumda bir şey yazınca direk ceza verilmesi çok saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı