Bir Garip Ülke Türkiye

İşte boş batı fanları yüzünden bu haldeyiz. Kadına batıda değer verilmezken Osmanlıda veriliyordu. Bunun gibi daha neler var. Ama işte boş batı fanlığı batı özentiliği sayesinde bu hallere düştük. Türkler tarih boyunca örnek toplum olmuştur.
Ayrıca arabistanı bu hallere düşüren sömürende sizin şu MEDENİ dediğiniz batıdır.

Onlar kendi halklarının iyiliği için başkasını sömürüyor, seni de düşünecek değiller böyle zorunlulukları da yok. Peki bizim halkımız kendi kendini sömürürken akıl hastası ederken, hangi amaca hizmet ediyor. Söyle bakalım.

Garip mi sadece :D Bu kadar adaletsiz lanet ülke yoktur bence...

Ülke değil de adaletsiz lanet yönetim var her zaman. Ülke doğru garip bence.

Onlar kendi halklarının iyiliği için başkasını sömürüyor, seni de düşünecek değiller böyle zorunlulukları da yok. Peki bizim halkımız kendi kendini sömürürken akıl hastası ederken, hangi amaca hizmet ediyor. Söyle bakalım.
Batının Arabistan'ı sömürdüğü yok. Sanırsın adamlardan petrolü silah zoruyla alıyorlar. Araplar petrolünü batıya dinini doğuya satacak kadar da kurnazdır.

Ya afedersiniz de bu insanların zorla hamile bırakıldıklarını nereden biliyorsunuz? Hani anlarsınızya kaza sonucu felan olmuş olamaz mı? 14 yaş altında da çocuklar varmış onlara bir şey demiyorum bilemiyeceğim ama Türkiye'de de cinsel ilişki sıradanlaşmaya başladı(sözüm meclisten dışarı ben dahil).

Ayrıca bu ülkeden umudunuz kalmadı ama 10 kadından 2 sinin tecavüze uğradığı ve çocuk evlendirilmelerinin çokça olduğu Amerika'dan oldukça umutluyuz sanırım(bknz: ''Ya dolar çok pahalı, bu ülke çok cahil, ben Amerigaya yerleşicem.'').

2011 verileri listenin başını Amerika, Fransa, Almanya, Hindistan, Rusya çekiyor şimdi söyleyin bu ülkelerden de umudunuz yok mu? Listenin sonunda Suudi Arabistan yer alıyor.
Şok eden dünya tecavüz raporu

İlla anlamamakta ısrar eden kıt akıllı mısınız? Burada tecavüz olamaz demiyoruz. Hastanenin yasal sorumluluğunu yerine getirmememsi, valinin saman altı etmesi var. Bunları da savunuyorsanız tüh yüzünüze.

Batının Arabistan'ı sömürdüğü yok. Sanırsın adamlardan petrolü silah zoruyla alıyorlar. Araplar petrolünü batıya dinini doğuya satacak kadar da kurnazdır.

Sömürür sömürür, onların başında da bizimki gibi kuklaları var, dolaylı yoldan sömürür. Ama bu kendi halkları için yaptıkları bir şey. Güçlü zayıfı ezer. Geçmişte sömürmüştür ama şu anda doğru bir sömürür söz konusu değil, çalışıp yapıyorlar, satıyorlar mallarını kazanıyorlar.

Ne zaman ülkenin halini görsem aklıma bu video geliyor nedense:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birilerini anımsattı ama çıkaramadım şimdi :)

Batının ahlak normları üzerinden bizim toplumun yozlaşmasının dolaylı olarak savunulması, gerçekle yüzleşmekten ne kadar uzaklaştığımızı gösteriyor. Ayrıca doğurgan erilliğe sahip olmuş çocukların yaşadıkları, her ne kadar biyolojik çıkarımla ört bas edilmiş gibi görünse de üstte bahsettiğim batıdan farklı ahlaki yapımız gereği bizim toplumda sosyolojik bir olaydır. Çocukların doğurgan olması işlenen pedofili suçunu toplum nezdinde aklamamalıdır.

"Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir".
"Benim yegane ümidim gençliktir".
Bu durumda birisinden ümit beklemek yerine kendimiz bütün gayretimizi bu yönde harcamalıyız.

@Taha Özkorucuklu ve @ProfessorXavier önce sakinleşelim. Derin nefes alıp verelim.

Ülkede kalkınma ne çok var ne de az. Gördüğümüz olumlu yanları( A Haber) çok iken gözden kaçan çok olumsuz haber (Sözcü) var. Dinen geçerli olsa bile resmi olarak sıkıntı çıkacağını bilmeyen dağda yaşayanlar yüzünden Müslümanlara ters bakılıyor.

@Taha Özkorucuklu ve @ProfessorXavier önce sakinleşelim. Derin nefes alıp verelim.

Ülkede kalkınma ne çok var ne de az. Gördüğümüz olumlu yanları( A Haber) çok iken gözden kaçan çok olumsuz haber (Sözcü) var. Dinen geçerli olsa bile resmi olarak sıkıntı çıkacağını bilmeyen dağda yaşayanlar yüzünden Müslümanlara ters bakılıyor.
:ROFL::ROFL::ROFL:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı