Bir ilişkide kullanıldığınızı nasıl anlarsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle saçma şey mi olur. Tabi ki de kendimi mutlu etmek için bir şeyler yapacağı, bir şeyler alacağım ama sevdiğim kişi de benden bir şey isterse elimden geleni yaparım.
Bunu söyledim 3 milyar sana veriyorsam 800 TL kendime harcayayım ne var dedim. İnsan kendine yatırım yapmazsa enerjisi düşüyor dedim güzel bir dille ama yok, tripler attı bu kez de. Tamam git al işlemcini dedi. Enerjin düşermiş yoksa dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi de kıskançlıklar yapıyorum diye benden ayrılmak istiyor. O kadar sevgi, emek, yardım var ortada. Aşırı kıskançlığımla bunaltıyor olabilirim ama ayrılmayı nasıl düşünebiliyor aklım almıyor.

Son düzenleme:
Bunu söyledim 3 milyar sana veriyorsam 800 TL kendime harcayayım ne var dedim. İnsan kendine yatırım yapmazsa enerjisi düşüyor dedim güzel bir dille ama yok, tripler attı bu kez de. Tamam git al işlemcini dedi. Enerjin düşermiş yoksa dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi de kıskançlıklar yapıyorum diye benden ayrılmak istiyor. O kadar sevgi, emek, yardım var ortada. Aşırı kıskançlığımla bunaltıyor olabilirim ama ayrılmayı nasıl düşünebiliyor aklım almıyor.

Bunu söyledim 3 milyar sana veriyorsam 800 TL kendime harcayayım ne var dedim. İnsan kendine yatırım yapmazsa enerjisi düşüyor dedim güzel bir dille ama yok, tripler attı bu kez de. Tamam git al işlemcini dedi. Enerji
Maddi durumunu kullanıyor olabilir.

Kendini eksik hissettiği ve özgüvensiz olduğu doğru ama kendi istemediği bir şey olunca aşırı tepkiler veriyor, onun istediğini yaptığımda her şey mükemmel.

Üstünde baskı kuruyor istemeden de olsa sanırım. Ben şey gibi sezdim mesela biriyle kral ve köle gibi bir oyun oynarsın flan ya kral ne derse yapılır köle de istemese bile oyun gereği yapmak zorundadir. Yapmassa kral ama oyunu bozuyorsun diye ortaya kendince haklılığını koyabilir. Boyle yani bence tabii köle dediğime bakma sana öyle demiyorum komutan asker olarak da alabilirsin oyle daha iyi olur hatta.

Bunu söyledim 3 milyar sana veriyorsam 800 TL kendime harcayayım ne var dedim. İnsan kendine yatırım yapmazsa enerjisi düşüyor dedim güzel bir dille ama yok, tripler attı bu kez de. Tamam git al işlemcini dedi. Enerji
Zaten bu tarz ilişkilerde yani sevgili gibi büyük olasılıkla gelip geçici ilişkilerde karşı taraf için çok ciddi paralar harcamak nankörlük. İnsanoğlu bu kafasına eser bir gecede bırakır gider seni. Seni seviyorsa sen olduğun için sevsin. Güzel davranışların ona verdiğin değer için sevsin. Paran için değil. Ben olsam bırak işlemci almayı o cümleden sonra sistem toplardım.

6 aydır kıskançlık yapıyorum, bazen abartabiliyorum. Hep uyardı, değişmemi istedi değişemedim. Böyle kötü bir huyum var düzeltmeye çalışıyorum zorlanıyorum ama kusur dolu bir insan değilim. Bugün sabah yine kıskançlık yaptım diye ona verdiğim paranın bir kısmını hesabıma yatırmış. İstemiyorum bundan sonra senden para dedi ve görüşmeyi kesti şu anda. Sevgisi azalmış, benden soğumuş. Parayla erkeklik mi olur dedi bana. Halbuki ben ona elimden gelen her şeyi yaptım. Bütün her şeyi, fazlasıyla. Ailesinden bile çok şey yaptım ona. Sırf kıskanarak onu bunaltıyorum diye bütün bunları bana yaptı. Bir kötü huyum da olsun ne olmuş?

6 aydır kıskançlık yapıyorum, bazen abartabiliyorum. Hep uyardı, değişmemi istedi değişemedim. Böyle kötü bir huyum var düzeltmeye çalışıyorum zorlanıyorum ama kusur dolu bir insan değilim. Bugün sabah yine kıskançlık yaptım diye ona verdiğim paranın bir kısmını hesabıma yatırmış. İstemiyorum bundan sonra senden para dedi ve görüşmeyi kesti şu anda. Sevgisi azalmış, benden soğumuş. Parayla erkeklik mi olur dedi bana. Halbuki ben ona elimden gelen her şeyi yaptım. Bütün her şeyi, fazlasıyla. Ailesinden bile çok şey yaptım ona. Sırf kıskanarak onu bunaltıyorum diye bütün bunları bana yaptı. Bir kötü huyum da olsun ne olmuş?
Kardeş uzaktan anladığım kadarıyla siz ikinizde birbirinize zarar veriyorsunuz. Biraz ara verin bence. Gerçekten seviyor ise zaten belli eder ama sevmiyorsa boşver gitsin kendi kaybeder.

Maddi durumunu kullanıyor olabilir.

Olabilirlik yok bence ortada duruma baksana abi. Ben sevgilimle dışarda gezerken gel şu fırından sana bomba flan aliym yeriz diyorum, asla kabul etmiyor kendi alıyor. Ama habersiz alsam da teşekkürünü ediyor bebek gibi seviniyor 3 4TL'lik şey için. Mesela bir kere okulda parasini almadan gelmişti sabah da bisey yememişti gittim tost aldım mutlu mutlu yedik beraber. Diger gün çantama 10 TL koymuştu bir kağıda da gülen yüz çizmiş yanına koymuştu ben tenefusteyken.

Olabilirlik yok bence ortada duruma baksana abi. Ben sevgilimle dışarda gezerken gel şu fırından sana bomba flan aliym yeriz diyorum, asla kabul etmiyor kendi alıyor. Ama habersiz alsam da teşekkürünü ediyor bebek gibi seviniyor 3 4TL'lik şey için. Mesela bir kere okulda parasini almadan gelmişti sabah da bisey yememişti gittim tost aldım mutlu mutlu yedik beraber. Diger gün çantama 10 TL koymuştu bir kağıda da gülen yüz çizmiş yanına koymuştu ben tenefusteyken.
Borcu var, o da bana çok şey ısmarlıyor elinden geldiğince. Olsa her şeyi alır bana onu biliyorum ama borcuna yardım eden benim. O, borcu varken bana istediğim şeyleri alamıyor. Buna da üzülüyor aslında. Keşke param olsa da yardım edebilsem sana borçlarımdan kurtulamıyorum diyor ama onu kıskanıyorum ve bunaltıyorum diye parayı hesabıma geri yatırıp senden soğudum ayrılmak istiyorum demesi çok garip. Beni gerçekten sevip sevmediğini anlayamıyorum.

Zaten bir iliskide kullanılıyorsan bu %99 maddi durumlardandır. Ne kadar verirsen o kadar ister. Yani cigeri gören kedi daha ekmeğe bakmaz. Bu durumda kullanıldığını anlarsın zaten. Şu an kız arladaşımla bir sorunum yok çünkı ne ben ona para verdim ne o bana. Olduysa en fazla birbirimize yemek ısmarlama sinema parası gibi dolaylı şeyler.

Birinin doğru biri olup olmadığını anlamak için bir 200 kağıt borç vermen bile yeterli :). Eger ödemiyorsa ve bir daha istiyorsa anla ki kullanıyor seni.

6 Aydır kıskançlık yapıyorum, bazen abartabiliyorum. Hep uyardı, değişmemi istedi değişemedim. Böyle kötü bir huyum var düzeltmeye çalışıyorum zorlanıyorum ama küsur dolu bir insan değilim. Bugün sabah yine kıskançlık yaptım diye ona verdiğim paranın bir kısmını hesabıma yatırmış. İstemiyorum bundan sonra senden para dedi ve görüşmeyi kesti şu anda. Sevgisi azalmış, benden soğumuş. Parayla erkeklik mi olur dedi bana. Halbuki ben ona elimden gelen her şeyi yaptım. Bütün her şeyi, fazlasıyla. Ailesinden bile çok şey yaptım ona. Sırf kıskanarak onu bunaltıyorum diye bütün bunları bana yaptı. Bir kötü huyum da olsun ne olmuş?

Aga değiştirme kendini öyle biri için tamam aşırı kıskançlık olmasın da, arada ufak kıskançlıklardan darladigin birisi seni seviyorsa buna bisey demez güzelce konuşursunuz hatta kıskandıgin için onu ,belki biraz olsa da mutlu olabilecektir tabii herkes için geçerli değil mutlu olma kismi ama anlayış gösterir seven biri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı