- Makaleler
- 49
Bende beni davet edilmeyen yerlere gitmem.Ben coğu zaman sevilmeyen biriyim ve mutluyum. Eleştiririm, soru sorarım zor durumda bırakırım, bunaltırım. Mutluyum. Sevilmemek güzeldir.![]()
Bende beni davet edilmeyen yerlere gitmem.Ben coğu zaman sevilmeyen biriyim ve mutluyum. Eleştiririm, soru sorarım zor durumda bırakırım, bunaltırım. Mutluyum. Sevilmemek güzeldir.![]()
Yapmaaa...Fenerbahçeliyim, fenerbahçeliler hariç sevilmeyen birisi olduğumu anlayabiliyorum.
Kanka yanındaki kişi de öyle düşünmüyorsa eğer bence çok kolay gözler, tepkiler, tavırlar, hal ve hareketleri, ses tonu bunlardan her şeyi anlayabilirsin anlayabilmek için tecrübe vs. gerek yok mal değilsen anlarsın. Ve bence bunu düşünme belki etrafındaki insanların sevme biçimi senin aradığın sevme biçiminden farklıdır. Mesela rahmetli dedem beni kızarak azarlayarak severdi. Ben hep benden nefret ettiğini sanırdım yaşım ilerledikçe anladım o adamın aslında sevgisini ve ilgisini öyle gösterdiğini.Ben sevilmeyen birisi miyim? Düşünüyorum da öyle gibi geliyor. Çok mu boş konuşup insanları rahatsız ediyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.