Sırf 1 KB bile etmeyen eklentimi Safari'ye portlayacağım diye bana
diyen bir şirkete tövbeliyim. Almayayım.Mac alacaksın.
diyen bir şirkete tövbeliyim. Almayayım.Mac alacaksın.
iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?
Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!
Emin misin?İşletim sistemin yine Android kalıyor sadece ROM değişmiş oluyor.
Hayir emulator degil, native olarak kurulabiliyor.
Armv7 desteği kesilmiş olabilir ama kurulabiliyor.ARM V7 cihazda native olarak mı kuracaksın?
Emin misin?
Beni yanlış anladınız öncelikle. Android’in özgürlük olduğunu savunan kişilerin %80’i korsan uygulama için savunuyor. (Bunun iOS’da olduğunu bilmiyorlar.)Hayır değil, korsan program kullanmam.
Tam olarak Android ile ilgili değil ama telefonumun işletim sistemini değiştirebiliyorum en basitinden.
Onun dışında launcher değiştirebilirim, ADB kullanırım, Shizuku gibi programlarla root kullanmadan telefonumu özelleştiririm...
Bir tek Ubuntu touch var iOS her sürüm çıktığı gibi JB yapılabilse IOS'ta da olacak.
Bir tek Ubuntu touch var iOS her sürüm çıktığı gibi JB yapılabilse IOS'ta da olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.