Bir insan neden Android kullanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?

Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!

Fiyat meselesi olduğunu düşünüyorum, ayrıca ülkemizdeki iOS haterlarının birçoğu fiyatların yüksek olmasından dolayı IOS'a sövüyor sayıyor ama bu ülkemiz için geçerli olan bir durum, ki yurt dışında birçok iPhone fiyat performans sayılır.

İşletim sistemin yine Android kalıyor sadece ROM değişmiş oluyor.
Emin misin?
screenshot20230716_141044670.png

1689505895578.png

Hayır değil, korsan program kullanmam.
Tam olarak Android ile ilgili değil ama telefonumun işletim sistemini değiştirebiliyorum en basitinden.
Onun dışında launcher değiştirebilirim, ADB kullanırım, Shizuku gibi programlarla root kullanmadan telefonumu özelleştiririm...
Beni yanlış anladınız öncelikle. Android’in özgürlük olduğunu savunan kişilerin %80’i korsan uygulama için savunuyor. (Bunun iOS’da olduğunu bilmiyorlar.)
İşletim sistemi değiştirmek, her cihaz için geçerli olmuyor. (Örn, Windows kurmak.)
Bir anda fanboylar mesajıma “beğenmedim” atmaya başladı. Gözlerini nasıl bir marka sevdası bürümüş anlam veremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı